Çocuk Hastalıkları Bebeğinde süt alerjisi olanlar hangi belirtileriniz vardı?

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği
dun çocuk yine götürdük boğazı tahriş olmuş genzinde mama var kusma yada midede gelen sıvıda boğazını tahriş etmiş çok çok üzgünüm bu benim 3 çocuğum ama bu kadar beceriksiz olduğumu bilmiyordum bu kadar dikkat etmeme rağmen nasıl tüm bunları bebeğim yaşıyor aklım almıyor aptalım ar antireflü mama verdi salı günü yaptığı kalalı bezleride getirin birşey olursa sormak isterseniz saati önemli değil açın yazın dik meyili yatırın dün ilk gece defa uyuduk herşey çok iyiydi bugün huzursuz oldu ama mamayi güzel yiyor gaz yaptı sanırım kucağımda uyuyor

dun çocuk yine götürdük boğazı tahriş olmuş genzinde mama var kusma yada midede gelen sıvıda boğazını tahriş etmiş çok çok üzgünüm bu benim 3 çocuğum ama bu kadar beceriksiz olduğumu bilmiyordum bu kadar dikkat etmeme rağmen nasıl tüm bunları bebeğim yaşıyor zayiflamis aklım almıyor aptamil ar antireflü mama verdi salı günü yaptığı kakalı bezleride getirin birşey olursa sormak isterseniz saati önemli değil açın yazın dik meyili yatırın dün ilk gece defa uyuduk herşey çok iyiydi bugün huzursuz oldu ama mamayi güzel yiyor gaz yaptı sanırım kucağımda uyuyor

Merhaba benimde bebeğim 3 aylık bikac gündür kurdeşen oldum sizin gectimi

Merhaba bende bebeğim 3 aylık emziriyorum bikac gündür kurdeşen oldum sizin gectimi

mrh bebeğimiz nasıl oldu .üzerinden çok zaman geçmiş ama .aynı sıkıntıları şuan biz yaşıyoruz bebeğime .bebeğimiz sıkıntısı neymiş doktor öneriniz olurmu

çok sıkıntıliyiz bizde bebeğim çok huzursuz uykusuz yüzünü eksitiyor .ne yapacagimi bilemiyorum .sürekli kıvranıyor uykumuz çok az uykusun dada kıvranıyor

bebeğimiz nasıl oldu ne zaman düzel di .benim bebeğim de çok huzursuz çok mutsuz .alerji maması kullandık ama bi değişim olmadi

biz 1 ay düzenli.alerji.mamasi.kullandik değişen birşey olmadı .siz ne zaman alerji mamasi kullandınız kullanınca düzelme oldu mu

bebeğimiz nasıl oldu acaba 11 ay çok uzun sürmüş .ne zaman düzel di doktor önerirmişiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…