• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek Beslenmesi Bebeğinde süt alerjisi olan anneler bakar mısınız?

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

ta_nem

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
8 Aralık 2011
464
0
0
İstanbul
kızlar kızım 9.5 aylık süt alerjisinden şüphelendi doktor 2 yaşına kadar verme dedi of çok üzüldüm zaten anne sütüm yok 3 aycık emdi sadece oda mama takviyesiyle size sorum şu süt alerjisi olan bebeğe ne yedirebilirim?ve gece uyandığında ne içiricem? bu çocuğa meyve suyu içmez sizler nasıl besliyorsunuz ve belirtileri ne alerjinin?

Canım benim değil de bir arkadaşımın kızında da aynı sorun var yavrucağın,hem süt ve süt ürünlerine hem de yumurtaya alarjisi çıktı alerji oranıda baya yüksek öncelikle kan testi yaptırman lazım yüksekliğe göre sağlık bakanlığı onaylı eczanede satılan bu tür bebeklere göre mamalar var arkadaşımın kızının yüksek çıktığı için belli bir dilimin üstünde olanı devlet mama parasını karşılıyor karşıladı onlarınkini normalde pahalı 90 mil falanmış önce test yaptır derim bu şekilde besleye bilirsin üzülme ;)

9.5 ayda ciddi belirti vermediğine göre kanda da negatif çıkacağını düşünüyorum..
4 aylıktı ben anladığımda bebeğimdeki alerjiyi..kanda negatifti..
ben emzirdiğim için devam sütü sıkıntım olmadı..yoğurdunuda keçi sütünden yapıyorum artık şükür sağılmış taze bulabiliyorum..peyniride keçi peyniri..yumurta sarısı dokunmuyor verebiliyorum..
bizde ishal,kusma,yanaklarda egzama vardı..yedirdiklerime yediklerime dikkat ediyorum rahatız şükür..:nazar:
keçi sütü dene derim mutlaka..:31:

off kızlar kafaya tata taka bir hal oldum kanda negatif çıkıyor alerjisi yok dmuş ama neden kaşınıyor bu çocuk anlayan bir doktor bulamadım şu süt alerjisinide yaptırıcam bakalım onamı var off ne olur bu konuda bol bol bilgi verin bana benim kzıımda kusma hep vardı doğdu doğalı birde deli gibi kaşınıyor okadar sizce nedir ya kusması için reflü dedi doktor herhangi test yapmadan ayrıca onada çok sinirlendim ya çocuk deneme tahtasımı

off kızlar kafaya tata taka bir hal oldum kanda negatif çıkıyor alerjisi yok dmuş ama neden kaşınıyor bu çocuk anlayan bir doktor bulamadım şu süt alerjisinide yaptırıcam bakalım onamı var off ne olur bu konuda bol bol bilgi verin bana benim kzıımda kusma hep vardı doğdu doğalı birde deli gibi kaşınıyor okadar sizce nedir ya kusması için reflü dedi doktor herhangi test yapmadan ayrıca onada çok sinirlendim ya çocuk deneme tahtasımı

Canım sen bir an önce test yaptır aynı belirtiler arkadaşımın kızın da vardı kusması özellikle..

ahh tatlım o süt alerjisi testi nekadar pahalıymış ya özel hst sorduk 235 falanmış galiba

Back