Çocuk Hastalıkları bebeğinde omurgayla ilgili sorun yaşayan varmı

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği

melansu

Nirvana
Kayıtlı Üye
22 Şubat 2008
392
63
643
37
İçel Mersin
merhaba arkadaşlar benim oğlum 2 yaşında.omurgayla ilgili sorun yaşıyoruz.bel kemiğinde hafif şekilde şişlik var.doktora götürdüm röntgen çektirdik 6 ay önce skolyoz dediler.tekrar muaneye götürdüm öle çok büyük ölçüde skolyoz yokmuş yani yok denecek kadarmış.röntgen sonuçlarında L1 L2 disk aralığında daralma mevcuttur diyor ve vebteral korpuslarda %60 %70 yükseklik kaybı diyor.bu disk aralarında daralma söz konusu olduğunda önemli birşey olurmu.doktor röntgende kesin bişey göremedi ve bu yüzden emar istedi.emarda anestezi uygulanarak yapılması gerekiyor.bn cok tedirginim anestizi bebek için zor değilmi yardımcı olumusunuz

canım oncelıkle gecmıs olsun
cocugunun hastalıgıyla ılgılı bır bılgım yok ama bende 2 yasıdnakı oglumu anestezı ıle hem sunnet hemde amelıyat ettırdım oyle korkulacak gıbı olmadı cok kolay atlattı senınkı emar sadece daha rahat olur anestezı verınce oglum sureklı gulmeye basaldı sonra aldılar cıkıncada uykulu haldeydı kendını atma aglama feryat fıgan olmadı yanı sureklı kosan atlayan yaramaz bı cocuk olmasına rgamen onu rahat atlatmıstık
umarım sende sıfasını bulursun ama ıstersen baska bı doktora gotur bazı doktorlar hemen emara gonderıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…