Arkadaşlar benim oğlum 16aylık. Ve tek taraflı inmemiş testisimiz var. Bir hafta sonra liv hospital ankarada ameliyat olacak. Doktorumuz prf. Murat Dayanç. Klasik ameliyat dışında sadece tek kesi ile ameliyat olacak bebeğim. Sadece torbadan kesi yapılacak. Bu çok avantajlı. Ancak anne yüreğii ben türkiyede en son yöntem neyse o uygulansın die araştırıp onu tercih etmişken çok az uygulanan bi yöntem olmasıda kafamı karıştırıyor. Bu durumda olan annelerr oğlu ameliyat olmuşş anneler siLerin deneyimlerine ihtiyacım var. Ameliyat sonrası nası bir süreç bizi bekliyor.
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Bebeğinde inmemiş testis olan annelerr var mıı
- Konu Sahibi Balkerem
- Başlangıç Tarihi
-
- Etiketler
- inmemiş testis liv hospital
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?Bu durumu yaşamış yaya yaşayan kimse yok mu. Peki hastane hakkında bilgisi olan var mı
Yaa kimse yardımcı olmamış bugün benm 18 aylık oğluma da Murat Bey aynı teşhisi koydu hiçbir fikrim yok. Araştıryorum ama kıyamıyorum oğluma siz naptınız acaba? Amlayt oldu mu oğlunuz? Bilgi verrseniz sevinirim.
Benim oğlumda temmuz da ameliyat oldu daha 11 aylıkken yaptırdık tek taraflı inmemiş testis ama benim oğlumda fıtık da vardı ikisini birden yaptı yani hem kasiktan hemde testısten açılıp yapıldı ameliyatı birde sünneti de yapıldı 1 saat sürdü tabiki anne baba için o bir saat gerçekten çok uzun bir süre gibi geliyor.. çok şükür atlattık ameliyattan çıkınca narkoz etkisiyle çok ağladı çocuğum ama düzelmesi 1 hafta sürdü benm oğlum ameliyattan sonra çok harekat etmedi canının acisindan çok zorlamadi bizi.. Allahm sizlere de kolaylık versin çocuklarınıza acil şifalar versin inşallah..
Mrblar. Oğlum konuyu açtığım ay içerisinde ameliyat oldu. Şükür atlattık. Sizde geciktirmeden bir an önce yaptırın derim. Merak ettiğim murat bey inmemiş testis teşhisini yeni mi koydu. Çünkü doğuştan belli olan bir durum bu. Yeni farkedilebilecek bir durum değil. Konuyla ilgili her türlü sorunuzu cvplayabilirim çok geçmiş olsunYaa kimse yardımcı olmamış bugün benm 18 aylık oğluma da Murat Bey aynı teşhisi koydu hiçbir fikrim yok. Araştıryorum ama kıyamıyorum oğluma siz naptınız acaba? Amlayt oldu mu oğlunuz? Bilgi verrseniz sevinirim.
Öncelikle çok geçmiş olsun. Sizde murat beye mi ameliyat oldunuz. bizdede fıtık olduğu ameliyatta anlaşıldı. Aynı zamanda fıtıkta alındı. Ancak tek kesi ile yaptı doktor bey. Torbadan kesi yapıldı tek kesi ile hem testis indirildi hem fıtık alındı. Bizde aynı zamanda sünnet olduk. Bir haftayı buldu bizimde eski halimizi almamız dediğiniz gibi. Testis ameliyatından çok sünnetin canını acıttığını düşünüyorum ben. Çok şükür geçti. Hepimize geçmiş olsun. Rabbim başka sıkıntı vermesin inş. Doktor beye kontrole gittinz mi daha sonra acabaBenim oğlumda temmuz da ameliyat oldu daha 11 aylıkken yaptırdık tek taraflı inmemiş testis ama benim oğlumda fıtık da vardı ikisini birden yaptı yani hem kasiktan hemde testısten açılıp yapıldı ameliyatı birde sünneti de yapıldı 1 saat sürdü tabiki anne baba için o bir saat gerçekten çok uzun bir süre gibi geliyor.. çok şükür atlattık ameliyattan çıkınca narkoz etkisiyle çok ağladı çocuğum ama düzelmesi 1 hafta sürdü benm oğlum ameliyattan sonra çok harekat etmedi canının acisindan çok zorlamadi bizi.. Allahm sizlere de kolaylık versin çocuklarınıza acil şifalar versin inşallah..
Bende tşk ederim. Prf murat dayanç yaptı değil mi ameliyatı. Eğer özel olmazsa Ne kadar aldı ameliyattanTeşekkürler sizede geçmiş olsun çok şükür atlatmışsınız kontrole iki defa gittik düzelmişti yarası daha da gitmedik sonradan ...
Bende tşk ederim. Prf murat dayanç yaptı değil mi ameliyatı. Eğer özel olmazsa Ne kadar aldı ameliyattan
Hayır ben sivasta yaptırdım ameliyatını doktorumuzu da yine birkaç çocuk doktorunun tavsiyesi üzerine gittik gerçekten işini çok iyi yapan tecrübeli bir doktorumuz vardı.. hem maddi hem manevi açıdan zorlanmadk yani :)
Anladım. Biz samsunda yaşıyoruz
ameliyatımız ankarada oldu. Acaba aynı doktoramı yaptırdık diye merk ettim. Doktordan memnun kalmak önemli gerçekten. bizde memnun kaldık şükür.maddi olarakta zaten göze almıştık. Tabii aynı şehirde olması kontrolleri açısından daha avantajlı bir durum. Rabbim inş hep sağlık versin onlara.
ameliyatımız ankarada oldu. Acaba aynı doktoramı yaptırdık diye merk ettim. Doktordan memnun kalmak önemli gerçekten. bizde memnun kaldık şükür.maddi olarakta zaten göze almıştık. Tabii aynı şehirde olması kontrolleri açısından daha avantajlı bir durum. Rabbim inş hep sağlık versin onlara.
Arkadaşlar benim oğlum 16aylık. Ve tek taraflı inmemiş testisimiz var. Bir hafta sonra liv hospital ankarada ameliyat olacak. Doktorumuz prf. Murat Dayanç. Klasik ameliyat dışında sadece tek kesi ile ameliyat olacak bebeğim. Sadece torbadan kesi yapılacak. Bu çok avantajlı. Ancak anne yüreğii ben türkiyede en son yöntem neyse o uygulansın die araştırıp onu tercih etmişken çok az uygulanan bi yöntem olmasıda kafamı karıştırıyor. Bu durumda olan annelerr oğlu ameliyat olmuşş anneler siLerin deneyimlerine ihtiyacım var. Ameliyat sonrası nası bir süreç bizi bekliyor.
Merhaba, biz de Ankara'ya yerleşeceğiz ve oğlumda inmemiş testis var. 1 Yaşında şuan. Doktor arayışındayız. Liv Hospital dan memnun kaldınız mı? Ameliyat ücreti ne kadardı acaba?Arkadaşlar benim oğlum 16aylık. Ve tek taraflı inmemiş testisimiz var. Bir hafta sonra liv hospital ankarada ameliyat olacak. Doktorumuz prf. Murat Dayanç. Klasik ameliyat dışında sadece tek kesi ile ameliyat olacak bebeğim. Sadece torbadan kesi yapılacak. Bu çok avantajlı. Ancak anne yüreğii ben türkiyede en son yöntem neyse o uygulansın die araştırıp onu tercih etmişken çok az uygulanan bi yöntem olmasıda kafamı karıştırıyor. Bu durumda olan annelerr oğlu ameliyat olmuşş anneler siLerin deneyimlerine ihtiyacım var. Ameliyat sonrası nası bir süreç bizi bekliyor.
Mrblar. Hastane iyi bir hastane. Normalde geceden hiç bir şey yiyip içmesin demişlerdiMerhaba, biz de Ankara'ya yerleşeceğiz ve oğlumda inmemiş testis var. 1 Yaşında şuan. Doktor arayışındayız. Liv Hospital dan memnun kaldınız mı? Ameliyat ücreti ne kadardı acaba?
Ama bizim doktorumuz izin verdi gece emmesine. Sabah yatış yapıldı en son 9da emdi gereken tüm tetikler yapıldı ve 12gibi ameliyata alındı. Bir gece hastanede kaldık. İnmemiş testisle beraber sünnette oldu 7500tl ödendi. Bunun 2500tl si hastane ücreti mhastane ücretini özel sigortamız karşıladı. Ancak doktor parasını ayrı aldı. Sigorta karşılamadıMrblar. Hastane iyi bir hastane. Normalde geceden hiç bir şey yiyip içmesin demişlerdi