21 günlük kızım göz çapağı ile mücadele ediyoruz.ama bir türlü sonlandıramıyoruz.doktor antibiyotik damla verdi.kullandım ve gözü kızardı bıraktım.anne sütü iyi gelir dediler onuda yatım fayda etmedi.bugün çay suyu denedim yine de devam ediyor ne yapmalıyım yaainerde hata yapıyorum anlamadım.bide kızımın dilinin üstünde hafif beyazlık var karbonatlı suyla sileyim mi sizce?bi sorunumda kızım hep memede durmak istiyorr.sütüm yok dicem ama kızım emdikten sonra göğsümden sıktığımda yine süt geliyor.yine de doymuyor diye mama verdik yine meme istiyor.geceleri perişan etti beni ya.siziznde aynı sorununuz var mı yoksa benimki numunelik mi?
benimde aynısı olmuştu 3 günlükdü gözü hafif çapaklandı dediler çayla sil geçer çay sürdüm yok geçmiyo çok küçük diye damla kullanmak istememiştim ama mahvoldu gözü bu sefer öteki gözüne atladı nerdeyse 1 haftalık oldu geçicek gibi oluyo sonra daha beter oluyo en son dayanamadım doktora gittik damla verdi doktor 2. güne geçti ama saati saatine verdim resmen dakika sayıyodum damlayı vermek için oğlum artık gözünü açamıyodu nasıl ağlamıştım onu öyle gördükçe boşuna kaç gün elimde pamuk çay çapak çıkartmaya çalıştım sende damlayı kullan ama tam kullan bırakma çok faydasını görürsün
damlanın ismini yazar mısın.bizim doktorumuz tobrex verdi.bir kere kullandım göz kapağı kızardı daha da kullanmak istemedim.bişey olur die korktum.senin bebeğinin gözünde de kızarıklık oluyormuydu
canım benim kızımda oluyodu.sabahları bebek şampuanıyla temizle dedi doktor.pamuğu ılık suyla ıslatıp çok az bebe şamp.döküp temizzliyodum geçmedi.sonra damla kullandım hemen etkisini gördüm.ama yine de sık sık tekrarlıyodu.genelde pamuğu ıslatıp öylece siliyodum açamadığı zamanlarda.bide göz pınarına aşağı doğru hafifçe masaj yap.dr demişti göz yaşı kanalları açılmadığı için masajla açılmasını kolaylaştırır diye.
ağzındaki beyazlıklara da sakın dokunma dilini tahriş edersin yara olabilir.çok artarsa dr sorarsın.ama her emzirmeden önce kendi göğsünü karbonatlı suyla pamuk yardımıyla temizle ki bebişinin ağzındakiler artmasın.kolay gelsin cnm
ah canım sanki benim bebğimi anlatmışsın.benim kızımında doğdugundan beri capak sorunu var bazen gözü acılmıyor.3 ayı bitti hala devam ediyor.ben tobrex damlattım cok kötü oldu.steri suyla sildim olmadı dr. masaj yap dedi yapıyorum. rahat bıraktım daha cabuk iyilesiyor. birde dikkat ettim klimalı ortamlarda artıyor. dr 6 ayda gecer dedi.gecmezse bir yasında kanalı acıyorlarmıs.insallah gerek kalmaz. benim kızımda tam bir meme düşkünü tokta olsa emmek istiyor. orda huzur buluyor bende dokunmuyorum bırak bence eninde sonunda bırakıcak.emmek bebekte güven duygusunu arttırıyormus.
dilindeki beyazlıkta pamukcuk. ben karbonatlı suya kulak cubugnu sürüp dilini naziçe temizliyordum gecti.
Selam canım bizde de ilk günden beri çapak sorunu var.Önce tek gözdeydi sonra diğeri de başladı.Oğlum artık gözlerini açamıyordu dr. tobrex verdi ama 15 gün kullandık fayda etmedi iki gündür fucithalmic diye bir merhem kullanıyoruz bakalım inşallah iyi gelir.Dr bize masajdan bahsetmedi ama ben burada ve birkaç yerde okudum deneyeceğim masajı.Meme emme bizde de aynı günün neredeyse tamamını memede geçiriyor.Sütüm az ona rağmen emzik niyetine meme emiyor tabi artık uçları kopacak az kaldı.23 günlük olduk 3 saatte bir 90 ml. aptamil mama yiyor ve artı olarak meme emiyor.Bu durumda günde yaklaşık 700 ml mama yiyor bu durumda demek ki sütüm çok azNe yaptıysam arttıramadım sütümü.Galiba sütü en çok psikoloji etkiliyor o da malesef iyi değil bende..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?