bebeginde burun tıkanıklıgı olan varmı

beklemek

Aşklarım İrem ve Eymen
Kayıtlı Üye
4 Şubat 2008
858
5
oglum dünden beri yogun burun tıkanıklıgı yasıyor dr götürdüm burun etleri büyüyor normal dedi ama oglum uyuyamıyor bile ne yapacagımı bilemiyorum 10 gün kadar sürer dedi sizlerde böyle bir durumu olan varmı lütfen yardım

canım geçmiş olsun, bizim şu an öyle bir sorunumuz yok inşallah sizinkide hemen geçer

canım geçmiş olsun ..yeni doğanlarda olurmuş ..hatta benim kızımda hiç bişey yokken dr evde bulunsun diye burun damlası verdi ..biraz hırıltısı olsa damlatıyorum bişey kalmıyo çok şükür..dr a danış sizede versin bir damla rahatlayacaktır bebeğin ..

canım benim kızımda da var aynı sorun.özellikle geceleri oluyor hırılıtılı uyuyor.ben serum fizyolojik damlatıyorum.biraz olsun rahatlatıyor

zaman zaman kızımında tıkanıyo burnu..burun spreyini sıkınca rahatlıyo..bizde ilk basta korkup dra götürmüştük..yeni doğan bebeklerde normalmiş burun delikleri çok küçük ve agızlarından nefes almayı bilmedikleri için olurmuş....

benım oglusumda da cok fazla burun tıkanıklıgı sorunu var
hatta gecen hafta gogsunda hırıltıya sebeb olunca acılen doktora bıle goturduk kı doktor burun tıkanıklıgı sebebıyle gogsunun hırıldadıgını soyledı
her gece en az 3 kez burun damlası kullanıyorum oglum ıcın

Benim oglumdada aynı sorun var genzınde hırıltı seklınde artık. gogsune ınmesınden korkuyorum. Burun damlasını her gun duzenlı kullanıyorum ama bı turlu gecmedı. Doktorumuz yutkunarak gecebılecegını soyledı (genızdekı tıkanıklık ıcın) o yuzden yalancı meme ver dedı. Ozellıkle gecelerı cok tıkanıyor. :KK43:

benim kızımda da var. tıkanıklık değil de hırıltı duyuyorum son zamanlarda. yarın aşıya gisicez, eylül ün bahsettiği damlayı sorayım bari.

benim kızımdada olmaya başladı.
Henüz doktora götürmedim.Hapşıra hapşıra çıkarıyo.Çıkaramazsa ben müdahale ediyorum burnuna.Tabi iyice öne geldiyse burnu küçük henüz zor oluyo almak.
Devam ederse biz de doktora gideceğiz.

Hepinize teşekkürler kızlar açıkçası bu durumdaki bütün bebekler için çok üzüldüm çünkü ben dün gece oğluma o durumda görüp çaresiz kalınca ağladım dayanamadım eşimi kaldırdım. Ama en azından hepimizin başından geçiyor olması ise en azından içimi biraz rahatlattı dr. birşey yok dedi ama insan üzülüyor. Kızım nezle olduğu için ben oğluma nezle geçti sandım o yüzden çok üzülmüştüm. Kızıma yaklaşma kızım öpme kızım demek istemiyorum ama dünden beri diyorum artık yavrum oda ağladı anne beni bırakıp hastaneye mi gidip kalacaksınız kardeşimle diye onada acıdım. Ne yapacağımı şaşırmış durumdayım ikinci çocuklar ilk çocuğu idare etmek açısından epeyce zormuş öğrendim

aynı sorun bizdede var hemde 1 aydır.ne yaptıysam çare bulamadım yavruma.geceleri hırıl hırıl uyuyamıyor.damla yapıp yan yatırıyorum,rahatlıyor biraz.bebeklerde genizdeki hava delikleri darmış.onun için çabuk tıkanıyormuş.4-5 ay da sürebilirmiş,daha kısa zamandada geçebilirmiş.inşallah bu sorunu yaşayan bebekler çabucak kurtulur.

Hepinize teşekkürler kızlar açıkçası bu durumdaki bütün bebekler için çok üzüldüm çünkü ben dün gece oğluma o durumda görüp çaresiz kalınca ağladım dayanamadım eşimi kaldırdım. Ama en azından hepimizin başından geçiyor olması ise en azından içimi biraz rahatlattı dr. birşey yok dedi ama insan üzülüyor. Kızım nezle olduğu için ben oğluma nezle geçti sandım o yüzden çok üzülmüştüm. Kızıma yaklaşma kızım öpme kızım demek istemiyorum ama dünden beri diyorum artık yavrum oda ağladı anne beni bırakıp hastaneye mi gidip kalacaksınız kardeşimle diye onada acıdım. Ne yapacağımı şaşırmış durumdayım ikinci çocuklar ilk çocuğu idare etmek açısından epeyce zormuş öğrendim

evt canm gerçekten zor onların psikolojisi etkilenmesin diye benimpsikolojim bozulcak yakında.,
benimufaklığında burnu tıkandı aniden 1 günde sinomarin diye minik minik tüpler var onlardan aldık okyanus suyu bilirsin beklemekcim ondan damlatıp burun aspiratörüyle çekiyorum yavrum açılınca çok memnun oluyo halinden bazen uykumdn uyanıyorum onun zorlanarak nefes almasından sert pislikler doluyo ufacık burnuna yaa

öncelikle herkese merhaba ben yeniyim burda ama benim kizimda iki aydir süren su lanet nezle yüzünden sürekli tikaniyo burnu bu sebepten mama bile icmiyo artik cok üzülüyorum yani iki gün iyiyse sonra tekrar basliyo ne yapicam bilmiyorum artik hic bir ilacda fayda etmiyo :KK43:((

Son düzenleme:
X