How to install the app on iOS

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Not: This feature may not be available in some browsers.

Çocuk Hastalıkları Bebeğinde burun akıntısı olan ve İYE,ye yakalanan,altı pişen anneler..

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği

mhrmh

her canlı bir mucizeee
Kayıtlı Üye
5 Nisan 2009
338
2
96
Düzce
senağlama kızlar günlerdir bir sürü sorunla uğraşıyorum,o kadar da dikkat ettik ama,sakındıkca daha da kötü oldu...
sürekli kusma şikayetinin arkasından idrar yoları enfeksiyonu çıktı,sonra kansızlık,şimdi de dunlara ilaveten pişik,öküsürk ve devamlı burun tıkanıklığı...genzi dolu,nefes alamıo,((bu nedenle ememiyor da))burnundakileri çıkaramıo,aspiratörde yetmio,
.napıcamı şaşırdım..doktorlardan nefret eder oldum,,,hepsi ayrı telden çalıo...

canim çok geçmişolsun derlerya nekadar üstüne düşersen okadar kötü olur diye..allah beterinden korusun arkadasım..benimde kızımın burnu akıyo tıkalı valla tominer sprey falan da pek fayda etmiyor dedigin gibi aspiratörlerde..beklicez canim geçecek elbet..bebegin nekadarlik canim..ıhlamur falan içirebilrisen faydasını görürsün..çookk geçmişolsun

aynen hem pişik(allah'tan geçti sayılır) ,hem kuru öksürük, hemde genzi dolu.artık nefes almakta zorlanıyor bazen...özellikle emerken...burnuda tıkanıyor.hırıltılı nefes alıyor.uykusunda çıt çıkarmayan oğlum iki gündür hırıltılı uyuyor.sanki burnu tıkalıymış gibi ...aspiratörle temizliyorum,tenimor baby adlı sprey kullanıyorum (ki bu spreyin sanki hiç faydası olmuyor) .

inşallah geçici bir süreçtir.şayet geçmezse doktora götürmeyi düşünüyorum.

teşekkür ederim kızlar,inanın hamileyken herşey daha kolaydı,karnımda taşımak o zamanlar zor gelmeye başlamıştı ama şimdi hastalıklar yakamızı bırakmıo,şimdi herşey çok daha zor..allah acil şifalar versin yavrularımıza...

esincim bebeğim 3.ayını bitirdi...gaz sorunumuz geçti saylır,şimdi de enfeksiyonlar peşimzde..bugün tahlillerimzi yeniledik,çok şükür iileşmiş meleğim ama burun akıntısı,tıkanıklığı hala devam ediyor...zavallı yavrum ne ne yapacağını şaşırıo nefes alabilmek için.....

Back