- 16 Ekim 2015
- 2.860
- 2.429
- 133
- 43
- Konu Sahibi mermaid2608
-
Dokunsal hassasiyet derken?Dokunsal hassasiyeti olabilir belki.
Dediğiniz gibi bir şey olsa nasıl otursun, doktor nasıl fark etmesin?
Zaten normalde sağlık konularıbda takıntılı bir insanım. Çocuk olunca iyice tavan yaptıDuzenli doktor kontrollerine gitmissiniz, ferahlayin. Bebekte birsey yok ama sizde annelik hastaligi var bende de var da ordan biliyorum. Surekli endise, surekli panik hali. Insallah hormonlardandir da gecer feraha ereriz.
Mutlaka her bebeğin gelişimi farklı, bunu biliyorum ama yğne de kendime engel olamıyorum.Daha 9 aylik abartmayin sorun olsa oturamazdi benim oglumda gec donmeye basladi kiloluydu cunku ama erkenden yurudu asla aklima bir sorunu varmi falan diye dusunmek gelmedi hemen hastalik aramayin hic oturamasaydi evet belki bisey olabilirdi bence. Zaten doktorda biseyi yok demis
Doktorumyz da kilosundan dolayı şeker tiroid baktı. Boyu da uzun. Bacaklar boğum boğum. Ben de geç yürümüşüm.Zaten normalde sağlık konularıbda takıntılı bir insanım. Çocuk olunca iyice tavan yaptı
Aynen aynen bende de oyle oldu. Okur okumaz anladim zaten. Ayni dertten muzdaribim. Ilk firsatta doktora gitmeliyiz yoksa boyle dusune dusune kendi kendimizi hasta ederiz.Zaten normalde sağlık konularıbda takıntılı bir insanım. Çocuk olunca iyice tavan yaptı
Ayaklarını topluyor deyince aklıma geldi, olmayabilir tabii.Dokunsal hassasiyet derken?
O olabilir çünkü dokunmayı çok sevmiyor, kucak da sevmiyorAyaklarını topluyor deyince aklıma geldi, olmayabilir tabii.
Tenine dokunan şeylere fazla tepki verme gibi bir şey kabaca.
Öyle yapayım bu akşam bakalımanladığım kadarı ile emeklemiyor da
arkadaşımın kilolu kızı da emeklememiş asla yüz üstü yatmamıştı
direkt yürüdü
hatta benimki emekliyor deyince çok bozulmuştu benimki 5 ay küçüktü ama onun yarı kilosundaydı
her bebek özel zaten kızınızın da algıları vs de açık
kolunun altında tutup yürütmeyi değil de tutunarak dikilmeyi denetin
hani sıralamak denir ya yatak kenarı koltuk kenarı vs tutarlar
O zaman tavsiyem şu dokunsal hassasiyeti biraz araştırın.O olabilir çünkü dokunmayı çok sevmiyor, kucak da sevmiyor
benim kızımda tam tersi 9 ayına girecek dönüyo emekliyo kolundan tutunda yürüyo ama desteksiz oturamıyor ve kilosu ve boyu doktorun söylemesine göre çok zayıf 6 buçuk kilo hepimiz annelik hastalığına yakalandık galiba bende oturamamasını kafaya takıyorum sağa sola yıkılıyo hemen9,5 aylık bebeğim var. 11,5 kilo. Yani ayına göre kilolu. Kesinlikle sağ sola yüzüstü dönmüyor. Ben döndürmek istediğim zaman direniyor. Yatağa iyice yapışıyor. Kollarının altından tutup yürütmek istesek hemen ayaklarını topluyor. Ama desteksiz saatlerce oturuyor. Yattığı yerden deli gibi tekme atıyor. Yüzüstü yatırsam hemen ağlamaya başlıyor. Düzenli doktor kontrolerine gittik. Hatta 9. Ayda bütün kan, şeker, tiroid vs bakıldı. Doktorumuz problem yok, desteksiz oturuyorsa sıkıntı olmaz dedi. Ama gevşek bebek, sma2 durumları aklıma geliyor. Allah korusun. Bebeği böyle olan var mı?
Öyle yapayım bu akşam bakalım
Canım sma başlangıcı belirtileri nasıl oluyo bilmiyorum ama benim bebeğim 8. Ayında hala güzel oturamiyodu. Hep sağ tarafına doğru yamuk duruyodu. Şuan 14 aylık gayet sağlıklı.9,5 aylık bebeğim var. 11,5 kilo. Yani ayına göre kilolu. Kesinlikle sağ sola yüzüstü dönmüyor. Ben döndürmek istediğim zaman direniyor. Yatağa iyice yapışıyor. Kollarının altından tutup yürütmek istesek hemen ayaklarını topluyor. Ama desteksiz saatlerce oturuyor. Yattığı yerden deli gibi tekme atıyor. Yüzüstü yatırsam hemen ağlamaya başlıyor. Düzenli doktor kontrolerine gittik. Hatta 9. Ayda bütün kan, şeker, tiroid vs bakıldı. Doktorumuz problem yok, desteksiz oturuyorsa sıkıntı olmaz dedi. Ama gevşek bebek, sma2 durumları aklıma geliyor. Allah korusun. Bebeği böyle olan var mı?
Benim bebeğim de 10 ayı geçince dönmüştü9,5 aylık bebeğim var. 11,5 kilo. Yani ayına göre kilolu. Kesinlikle sağ sola yüzüstü dönmüyor. Ben döndürmek istediğim zaman direniyor. Yatağa iyice yapışıyor. Kollarının altından tutup yürütmek istesek hemen ayaklarını topluyor. Ama desteksiz saatlerce oturuyor. Yattığı yerden deli gibi tekme atıyor. Yüzüstü yatırsam hemen ağlamaya başlıyor. Düzenli doktor kontrolerine gittik. Hatta 9. Ayda bütün kan, şeker, tiroid vs bakıldı. Doktorumuz problem yok, desteksiz oturuyorsa sıkıntı olmaz dedi. Ama gevşek bebek, sma2 durumları aklıma geliyor. Allah korusun. Bebeği böyle olan var mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?