• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çocuk Hastalıkları bebeğinde aynı problem olan varmı nolur yardım,kızım ayağına basamıyor

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği

sehrayin

gül kokulu kızım
Kayıtlı Üye
7 Eylül 2009
321
5
118
Diğer
kızım 5 aylık, henüz oturamıyor bizim yardımımızla oturuyor destek yaparsak durabiliyor
buraya kadar normal tabiki
geçen haftaya kadar yattığında ellerimizi uzatıp onu tuttuğumuzda kendini ittirip ayağa kalkıyordu tabi yine bizim desteğimizle
ama 1 haftadır ayağa kalktığında sağ ayağında duramıyor sağ ayağı kıvrılıyor,sol ayağında hiç böyle birşey olmadı
artık doktora götürmektende gerçekten sıkıldık
aptal bir doktorun kızınız epilepsi demesi sebebiyle kızımın girmediği tomografi röntgen eeg si kalmadı
eşim bişeyi yok kızımın desede ben ne gerekiyorsa yaptırdım çok şükür birşey çıkmadı
ama bu ayağı bilekten kıvrılıyor
çokmu küçük acaba basamıyormu diyorum ki daha oturamayan bir bebekten bahsediyorum ama geçen haftaya kadar basabiliyordu tabiki bizim ellerini bırakmamamız sayesinde
ama şimdi ayağa kalkıyor 3 saniye kadar basıyor sonra sağ ayağı bileğinde kıvrılıyor
eşim yine herzamanki gibi yoruluyor daha oturamayan bir bebekten koşmasınımı bekliyorsun diyor ama ben çok endişeliyim
nolur içinizden biri benim bebeğimde öyleydi hiç birşeyi yok desin nolurr

5 aylık bebek ayaklarının üzerine basamaz ki zaten desteksiz oturmada 6. ayda oluyor. bebeğin havalemi geçirdi neden epilepsi dendi. benimde kızım küvezde havale geçirdi. bende senin gibi kaygılar içinde savrulup duruyorum. mr bile çekildi. şükür hepsi temiz. ama bende ne sinir kaldı ne psikoloji.

evet havale geçirmiş sanırım tam kesin birşey söylemediler
ateş yoktu, eğer havale geçirdiysede soğuk havale geçirdi
burnundan kustu doktorda epilepsi,ilk nöbetini geçirmiş dedi

arkadasım 5 aylık bır bebekten bahsedıyorsun bence cok normal. benım oglum 9. ayın sonunda basmaya basladı dusun yanı.. 8. ayın sonunda desteksız oturabıldı.. bence masallah azda olsda basması bıle ıyı. ama bence bunlara takılma, o daha 5 aylık ayaklarını hemen kıvırıverır basmak ıstemez bence ondandır.

arkadaslar benim bebegim 8 aylık ama hala oturmuyor dr götürdük cocuk nörolojisine havale etti ayına göre herseyi normal birtek oturmaktan gec geliyor dedi belki fizik terapi ve emar isterler felan dedii inş kötü bişey cıkmaz bebegi gec oturan varmı lütfen yazın...

canım üzülme benim kızım tam 5 ayındaydı bir ayağanın üstüne basmıyordu istanbula ailemin yanında gitmiştim çoçukta birşey var sandılar çok korktular beni meğer kızım iğne olmuştu ayağında ur gibi olmuş sonra çok iyi bir doktora getirdim ben çok pipirikliyim bu aylarda pek basmak istemezler demişti ama benim kız çok erken desteksiz oturdu geç yürüdü 13 aylık yavaş yavaş yürüyor..

kızım 5 aylık, henüz oturamıyor bizim yardımımızla oturuyor destek yaparsak durabiliyor
buraya kadar normal tabiki
geçen haftaya kadar yattığında ellerimizi uzatıp onu tuttuğumuzda kendini ittirip ayağa kalkıyordu tabi yine bizim desteğimizle
ama 1 haftadır ayağa kalktığında sağ ayağında duramıyor sağ ayağı kıvrılıyor,sol ayağında hiç böyle birşey olmadı
artık doktora götürmektende gerçekten sıkıldık
aptal bir doktorun kızınız epilepsi demesi sebebiyle kızımın girmediği tomografi röntgen eeg si kalmadı
eşim bişeyi yok kızımın desede ben ne gerekiyorsa yaptırdım çok şükür birşey çıkmadı
ama bu ayağı bilekten kıvrılıyor
çokmu küçük acaba basamıyormu diyorum ki daha oturamayan bir bebekten bahsediyorum ama geçen haftaya kadar basabiliyordu tabiki bizim ellerini bırakmamamız sayesinde
ama şimdi ayağa kalkıyor 3 saniye kadar basıyor sonra sağ ayağı bileğinde kıvrılıyor
eşim yine herzamanki gibi yoruluyor daha oturamayan bir bebekten koşmasınımı bekliyorsun diyor ama ben çok endişeliyim
nolur içinizden biri benim bebeğimde öyleydi hiç birşeyi yok desin nolurr

çok geçmiş olsun sehrayin hanım şimdi bebeğiniz büyümüştür benim bebeğimde 4.5 aylık 3 saniye kadar basıyor sonra sağ ayağı bileğinde kıvrılıyor doktora ayın 28ine anca randevu alabildik ama ben korkuyorum bi sıkıntı olcak die şimdi nasıl bebişiniz ayağı için nasıl bi tedavi ve süreç izlediniz cevap yazarsanız çok sevinirim mesaj atmak istedim ama yeni üye olduğum için atamıyorum

arkadaşım bu yazımı kesin oku aynı dertten bende muzdariptim eltimin çocuğuyla benim kızımın arasında 2 ay var o küçük....küçük olmasına rağmen çok diri basıyor oturuyoordu..benimkide tembeldi hep yatıyordu hangi doktora götürdüysekde olur oturur basar daha erken hep geri gldik ama hep birşey var diyorduk bu çocukda...en sonunda başka doktora götürdük o zaman 7 aylıkdı allah razı ıolsun o doktordan her doktordan doktora değişiyor canım dikkat et yanlış teşhis koyabilirler....dediki kızım bizim için şuan basması önemli değil önemli olan oturması lazım dedi bu ayında baktı oturmuyor evet dedi birşey var bunda tek eliyle koltuk altından tutup havaya kaldırdı bak dedi dengeyide sağlıyor yanbu ilerde basar dedi şimdi belki istemiyordur belki korkuyordur zamana bırak dedi ama oturması lazım dı diye üstüne basa basa söyledi 7 aylık oturması lazım diye önce röntgen istedi el bilekden ölçüldü gösterdik kemikleri zayıf dedi ilaç kullan 1 ay bir daha bakalımdedi allaha şükür 1 hafta içinde kızım düzeldi oturmaya başladı ama hala basmıyordu neyse dedim artık zamana bırakıcam 1 ay sonra gittim doktor yine tek eliyle kaldırdı bileğine bacağına baktı arkadaşım oturduğu için iyi dedi ilerleme var... beni bi kaç yere doktara yönlendirdi ayaklarına çekiç gibi birşeyle vurdu yüzüstü yatırdı baktı kilosunu ölçtü kan testleri istedi vs.vs. kafa ulstrasonu istedi hepside temiz çıkınca doktor bekle dedi hepsi temiz kızım şuan 11 aylık ve 10 aylıkken basmaya başladı canım dert etme zamana bırak...bırak ama önce ii bir doktora götür

Back