• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebeğin yerleşme aşamasına yardımcı olacak besinler neler?

kelebekkkkkk

Üye
Kayıtlı Üye
17 Kasım 2024
208
52
13
26
Arkadaşlar geçen ay ilk denememizdi ve ilk doğum kontrol hapını bırakışımdı. Kimyasal oldu bu ay ikinci denememiz değerlendirdik günleri fakat olursa yine kimyasal olursa diye korkuyorum bu süreçte kendimize dikkat etmek gerekir mi öğrenmeden önce yerleşme aşamasında vs ne yiyip içmeli

Arkadaşlar geçen ay ilk denememizdi ve ilk doğum kontrol hapını bırakışımdı. Kimyasal oldu bu ay ikinci denememiz değerlendirdik günleri fakat olursa yine kimyasal olursa diye korkuyorum bu süreçte kendimize dikkat etmek gerekir mi öğrenmeden önce yerleşme aşamasında vs ne yiyip içmeli
Benim de 2 kimyasal oldu. Simdi doktora gelmistik genetik dna niza bakmamiz lazim falan dedi testler istedi. Ozellike sigarayi azaltin acik havada yuruyus yapin dedi. Alkol varsa diye ozellikle ekledi azaltin diyerek.

Avokado 🥑

Benim de 2 kimyasal oldu. Simdi doktora gelmistik genetik dna niza bakmamiz lazim falan dedi testler istedi. Ozellike sigarayi azaltin acik havada yuruyus yapin dedi. Alkol varsa diye ozellikle ekledi azaltin diyerek.
Bende kimyasaldan sonra doktora göründüm ultrason temizdi kan sonucumda iyiydi sigaramda yok alkolümde ama yürüyüş yok maalesef masa başı işte çalışıyorum dikkat etmeliyim o halde

Yiyorum ama hee gün değil haftada bir iki 🥲 çalıştığım için sabah fırsat olmuyor hazırlamaya ama grip geçirdim bi kaç gün önce folik asite başlayamamıştım bi türlü yumurtlama zamanımda yeni başladım bakalım bilmiyorum tutunmaya faydası olur mu ama 🙏🏻

Yiyorum ama hee gün değil haftada bir iki 🥲 çalıştığım için sabah fırsat olmuyor hazırlamaya ama grip geçirdim bi kaç gün önce folik asite başlayamamıştım bi türlü yumurtlama zamanımda yeni başladım bakalım bilmiyorum tutunmaya faydası olur mu ama 🙏🏻
Yumurtlama zamanı içinde havuç 🥕 👌🏻

Peki saçımın ön kısımaları çok beyazlamış yumurtlama günümü bi iki üç gün geçti boyasam beyazını varsa bebek zararlı olur mu
Sanmıyorummmm ya geç kalmadan boya hemen çünkü şu an henüz döllenme aşamasında zarar gelmez diye düşünüyorum 🙏🏻🙏🏻 hayırlı haberlerini bekliyorum ♥️♥️♥️

Back