4. Ayın ilk zamanları çok huysuz oluyoryan sanırım atak dönemiydi. Akşam 12 ye kadar uyutamadığımı biliyorum yemek yemediğini biliyorum canım.. 7. Aylarında uykuya daha çok direnmeye başlıyorlar benden söylemesi..
Hadi yaa e neden bebekler buyudukce duzelir hersey diyolar hep kotuye gidiyo bizimki bu aralar zaten cok fena direniyor uykuya ne zaman dizelecek hersey
Evet ağlıyordu. Ama oğlum en başta kendi istemedi kucağımda sallanmayı çünkü rahat edemiyodu. Bundan dolayı kendini atıyordu artık uyutmak imkansız olmuştu. İlk başlarda zaten olmuyordu bir türlü sakinleştiremeyince tekrar alıyordum kucağıma. Ama ben çok uzun süre denedim. Pes etmem için çok sebep vardı. Bazen uykusuzluktan kendi bayılıp kalıyodu.
Danışmanlık hizmetine gelince de fiyatı
2000 lira artık taksitte yapıyolar. Ben aramıştım onu ama gönderilerine bakarak devam ettim yoluma. Bana fazla gelmişti fiyatı. Baya bi uğraştım. Size de daha kısa sürsün diye tavsiye ettim. Siz zaten takip ediyomuşsunuz ben bunu bilmiyodum. size yardım aldım derken onu kastetmiştim.
Bizimki gibi bizimkide elde carsafta sallaniyor acaba diyorum cok sevmiyor rahat etmiyor mu artik . Ama ondan baska biseydede uyumuyor . Bende deniyorum yaninda yatirmayi ama hep agliyo olmuyo ama bakalim salla dur yontemini denemeye calisiyoruz insallah basaririz. Hm anladim aynen cokmus fiyat aynen takip ediyorum bakalim ordan bi yontemi uygulamaya calisiyoruz insallah fayda eder tskr ederim yardimlainiz icin
Bizimki gibi bizimkide elde carsafta sallaniyor acaba diyorum cok sevmiyor rahat etmiyor mu artik . Ama ondan baska biseydede uyumuyor . Bende deniyorum yaninda yatirmayi ama hep agliyo olmuyo ama bakalim salla dur yontemini denemeye calisiyoruz insallah basaririz. Hm anladim aynen cokmus fiyat aynen takip ediyorum bakalim ordan bi yontemi uygulamaya calisiyoruz insallah fayda eder tskr ederim yardimlainiz icin
Hadi yaa e neden bebekler buyudukce duzelir hersey diyolar hep kotuye gidiyo bizimki bu aralar zaten cok fena direniyor uykuya ne zaman dizelecek hersey
Mesela bu gece 12 ye kadar uyumadı. Biryeri ağırıyordur diye ağrı kesici bile verdim ama yok... uykusu var gözlerini kaşıyor ama yok gene de 12 ye kadar uyumadı.. Ya kolay olmuyor ki bebekken daha kolaymış emzirip altını alıp uyutuyordun. Şimdi yanndan bile ayrılamıyorsun hemen ağlıyor
.
Mesela bu gece 12 ye kadar uyumadı. Biryeri ağırıyordur diye ağrı kesici bile verdim ama yok... uykusu var gözlerini kaşıyor ama yok gene de 12 ye kadar uyumadı.. Ya kolay olmuyor ki bebekken daha kolaymış emzirip altını alıp uyutuyordun. Şimdi yanndan bile ayrılamıyorsun hemen ağlıyor
.