Bebeğin uykusunuz geldiği nasıl anlasilir. Uykuyu sevmeyen bebek napar

Hadi yaa e neden bebekler buyudukce duzelir hersey diyolar hep kotuye gidiyo bizimki bu aralar zaten cok fena direniyor uykuya ne zaman dizelecek hersey

Bizimki gibi bizimkide elde carsafta sallaniyor acaba diyorum cok sevmiyor rahat etmiyor mu artik . Ama ondan baska biseydede uyumuyor . Bende deniyorum yaninda yatirmayi ama hep agliyo olmuyo ama bakalim salla dur yontemini denemeye calisiyoruz insallah basaririz. Hm anladim aynen cokmus fiyat aynen takip ediyorum bakalim ordan bi yontemi uygulamaya calisiyoruz insallah fayda eder tskr ederim yardimlainiz icin

Rica ederim inşallah faydalı olur sormak istediğiniz bişey olursa cevaplarım yine. Kolay gelsin size şimdiden

Hadi yaa e neden bebekler buyudukce duzelir hersey diyolar hep kotuye gidiyo bizimki bu aralar zaten cok fena direniyor uykuya ne zaman dizelecek hersey
Mesela bu gece 12 ye kadar uyumadı. Biryeri ağırıyordur diye ağrı kesici bile verdim ama yok... uykusu var gözlerini kaşıyor ama yok gene de 12 ye kadar uyumadı.. Ya kolay olmuyor ki bebekken daha kolaymış emzirip altını alıp uyutuyordun. Şimdi yanndan bile ayrılamıyorsun hemen ağlıyor
.

Hmm kolay gelsin bizde sizin gibi oluyoruz bazen. Ayben sanirim buyudukce daha zir oluyo bizde kolay olacak diye bekliyorduk

Hmm kolay gelsin bizde sizin gibi oluyoruz bazen. Ayben sanirim buyudukce daha zir oluyo bizde kolay olacak diye bekliyorduk
Maaaalesef canım .. birde büyüdükçe herşeye saldırıyorlar hareketlenince falan o zaman da sürekle dikkat istiyorlar

Maaaalesef canım .. birde büyüdükçe herşeye saldırıyorlar hareketlenince falan o zaman da sürekle dikkat istiyorlar
Hmm öyle tabi işimiz zor gercekten heleki bazi annelerin Allah kolaylik versin inşallah dertleriniz gostermesin insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…