Aynen bu salla duru duydum denemeye calistim ama elde carsafta sallarken sakinlestiginde durup sallamayi deniyorum ama her durdugumda gozleri baya aciyo ve ih mih ediyo evet insatagram varInstagram hesabınız varsa sizi ordan yönlendirebilirim. Sadece paylaştığı şeylere bile çok yol katlediliyor. Bildiği ne varsa orda anlatmış. Ama kendisiyle direkt görüşerek onun yönlendirmesiyle daha kısa sürede sonuç alırsınız.
Sallamayı bırakmak için en etkili yok salla dur yöntemi. Detaylı şekilde anlatımı yapılmış. Hesabınız yoksa fotoğraf olarak atabilirim size
Haa baldan anne evet bunu duymustum ve instagramdan takip ediyoeum evet salla duru ordan gördüm ama iste uygulayamiyorum pek fazla durdugumuz her an gözleri baya aciyo ses cikariyo ama tm bunu daha da bi denemeye calisayim sakinlesip tam daha dalmadan sanirim salla dur olacakUyku Danışmanlığı - Baldan Anne bağlantı adresi de varmış
Uyku Danışmanlığı - Baldan Anne bağlantı adresi de vsrmışBende yanina uzanip uyusun diye cok deniyorum ama olmuyor bir türlü. Siz kimden destek aldiniz acaba isim verebilirmisiniz bende bakayim bi. Yani evet gündüz cok cok kisa uyuyor surekli kalkiyor tekrar yatiriyoruz oyle oyle zorla uyutuyoruz her uyanmada ele al tekrar salla oda bizi cok yipratiyo. Desteksiz nasil ogretecem uyumayi bi türlü bulamiyorum aglatmadan olmuyo sanirim. Onuda yapamiyorum
Onu takip ediyo olmanıza sevindim ben inanıyorum başaracaksınız bebeğiniz çok uzun zamandır sallanıyorsa ona biraz zaman tanıyın ve pes etmeyin. 6. 7. aylar atak dönemlerinin olduğu aylar bu aylarda bebeğiniz biraz daha farklı davranışlar sergileyebilir ben de o aylarda çok zorlanmıştım. Geceleri ağlıyordum akşama kadar uyutmaya çalışıyodum. 8. Ayda toparladık çok şükür. Yatakta yanına uzanarak uyutmak istiyorsanız sallanmak istemediğinde yani kendini atmaya başladığında yatağınızda sırtına masaj yaparak ninni söyleyerek sakinleştirmeye çalışabilirsiniz. İlk zamanlar 1 saat uğraşıyodum ama şimdilerde 20 dk falan sürüyor uyuması.Haa baldan anne evet bunu duymustum ve instagramdan takip ediyoeum evet salla duru ordan gördüm ama iste uygulayamiyorum pek fazla durdugumuz her an gözleri baya aciyo ses cikariyo ama tm bunu daha da bi denemeye calisayim sakinlesip tam daha dalmadan sanirim salla dur olacak
Aynen baya baktim bütün postlarina su aralar biraz birakmistim bakmayi kizimdan umudu kesincede bide durmuyo. Ama insallah denemeye devam edeyim . Dediginizide uygulamaya calisiyorum sakinlesin diye dokunup oksuyorum ama devam ediyor aglamayaUyku Danışmanlığı - Baldan Anne bağlantı adresi de vsrmış
Onu takip ediyo olmanıza sevindim ben inanıyorum başaracaksınız bebeğiniz çok uzun zamandır sallanıyorsa ona biraz zaman tanıyın ve pes etmeyin. 6. 7. aylar atak dönemlerinin olduğu aylar bu aylarda bebeğiniz biraz daha farklı davranışlar sergileyebilir ben de o aylarda çok zorlanmıştım. Geceleri ağlıyordum akşama kadar uyutmaya çalışıyodum. 8. Ayda toparladık çok şükür. Yatakta yanına uzanarak uyutmak istiyorsanız sallanmak istemediğinde yani kendini atmaya başladığında yatağınızda sırtına masaj yaparak ninni söyleyerek sakinleştirmeye çalışabilirsiniz. İlk zamanlar 1 saat uğraşıyodum ama şimdilerde 20 dk falan sürüyor uyuması.
Ayni bizBenim kızımın da 4.aya kadar uykuları çok güzeldi. 4.ay da uyku gerilemesi dönemine girdi, bir daha çıkamadı. Gece bin kere uyanıyo, sabah 6 da ayakta. Çok yorucu çok. Cesaretimi toplayabilirsem uyku eğitimi vereceğim
5 aylık oldu. Ha bugün düzelecek ha yarın düzelecek diye diye 1 aydır böyle. Anladımki düzelmeyecek. 4.ay da ki büyüme atağında yaşanan uyku sorunu kalıcı oluyormuş. Halbuki bütün gece misler gibi uyuyan, acıkmadıkça uyanmayan Bi bebeğim vardıAyni bizbizde 4. Ay dan sonra bidaha toparlayamadik napacaz bilmiyorum. Sizin bebek kac aylik suan
Aaa5 aylık oldu. Ha bugün düzelecek ha yarın düzelecek diye diye 1 aydır böyle. Anladımki düzelmeyecek. 4.ay da ki büyüme atağında yaşanan uyku sorunu kalıcı oluyormuş. Halbuki bütün gece misler gibi uyuyan, acıkmadıkça uyanmayan Bi bebeğim vardı
Maalesef o atak dönemlerinde alıştırıyoruz bebeğimizi sallamaya destekle uyutmaya. Aslında bebekler anne karnında uykusu gelince uyumayı bilerek doğuyorlar. Oğlum yeni doğduğunda beşiğinde hiç ağlamadan uykuya dalardı. Gaz sorunları reflüsü derken ben onu kucağımda sallayarak uyumaya alıştırdım. Sonra bu alışkanlıkları bırakmak yine bize düşüyor elbette.5 aylık oldu. Ha bugün düzelecek ha yarın düzelecek diye diye 1 aydır böyle. Anladımki düzelmeyecek. 4.ay da ki büyüme atağında yaşanan uyku sorunu kalıcı oluyormuş. Halbuki bütün gece misler gibi uyuyan, acıkmadıkça uyanmayan Bi bebeğim vardı
Aaa bende bebeğim icin gündüz az uyuyor diyordumUykuya direnç göstermek genelde büyüme ataklarında olur. Atak haftaları bitince normale döner. Ama her zaman böyle yapıyorsa bebeğinizi uyutma şeklinizde problem olabilir. Bebekler kendileri desteksiz bir şeklide uyudukları zaman daha uzun ve kaliteli uyurlar. Uykusunun gelme sinyalleri de şöyledir. Gözleri kaşıma karnı toksa ve altı temizse mızmızlanma bağırma ağlama vs. Oyun oynama istememe. Uykusuzluktan strese giren bebek hırçın hareketler yapar. 6 aylık bebeğin 2 2buçık saatte bir uykusu gelir 3 gündüz uykusu yeterli olacaktır akşam da 8 9 gibi gece uykusuna yatıp sabah 7 8 gibi güne başlaması gerekir. Bunları sağlamak için bebeğinize düzen oluştırmalısınız. Ve en önemlisi uykuya geçiş şeklini gözden geçirmelisiniz.
Benimki de kolikti ve sabahtan akşama kadar nefes almaksızın ağlardı. Doğal olarak kucakta salla, ayakta salla, hamakta salla başka yol bilmedi ki çocuk. Şimdi uyku eğitimine başlicam ama cesaret edemiyorum Bi türlü. Ama gece boyunca uyu uyan uyu uyan çok yoruluyorum ve direncimin düştüğünü hissediyorumMaalesef o atak dönemlerinde alıştırıyoruz bebeğimizi sallamaya destekle uyutmaya. Aslında bebekler anne karnında uykusu gelince uyumayı bilerek doğuyorlar. Oğlum yeni doğduğunda beşiğinde hiç ağlamadan uykuya dalardı. Gaz sorunları reflüsü derken ben onu kucağımda sallayarak uyumaya alıştırdım. Sonra bu alışkanlıkları bırakmak yine bize düşüyor elbette.
Evet aslında bu tarz alışkanlıkları bırakmak önce bebeğimizi mutlu eder sonra da bizi dinlendirir. Dinlenmiş bi anne bebeğine daha güzel vakit ayırır daha sabırlı olur. Güzel uyumuş bir bebek de vaktini daha verimli geçirir gelişimi daha sağlıklı olur. Bu yüzden ben uyku düzeninin çok önemli olduğuna inanıyorum.Benimki de kolikti ve sabahtan akşama kadar nefes almaksızın ağlardı. Doğal olarak kucakta salla, ayakta salla, hamakta salla başka yol bilmedi ki çocuk. Şimdi uyku eğitimine başlicam ama cesaret edemiyorum Bi türlü. Ama gece boyunca uyu uyan uyu uyan çok yoruluyorum ve direncimin düştüğünü hissediyorum
Bizimde kolikti. Bizde uyumuyoruz doğru düzgün suanda 2 den beri ayaktayiz uyumuyor biktik artikBenimki de kolikti ve sabahtan akşama kadar nefes almaksızın ağlardı. Doğal olarak kucakta salla, ayakta salla, hamakta salla başka yol bilmedi ki çocuk. Şimdi uyku eğitimine başlicam ama cesaret edemiyorum Bi türlü. Ama gece boyunca uyu uyan uyu uyan çok yoruluyorum ve direncimin düştüğünü hissediyorum
Kesinlikle uyku düzeni cok çok önemli ama saglanamiyor bir türlü bizimkindeEvet aslında bu tarz alışkanlıkları bırakmak önce bebeğimizi mutlu eder sonra da bizi dinlendirir. Dinlenmiş bi anne bebeğine daha güzel vakit ayırır daha sabırlı olur. Güzel uyumuş bir bebek de vaktini daha verimli geçirir gelişimi daha sağlıklı olur. Bu yüzden ben uyku düzeninin çok önemli olduğuna inanıyorum.
Sizin bebek kac aylik, ne kadar uyuyor gündüzAaa bende bebeğim icin gündüz az uyuyor diyordumŞu okuduklarım içimi rahatlattı
7 buçuk aylk canım.. valla benim bebek yanında kaldığım müddetçe 40 dk 1 saat uyuyor.. gece uykusuna da 8 buçuk 9 gibi geçiyoruz. Ben doğduğundan beri öyle alştrdm. Gece uykusunu hiç aksatmadm canm. Gündüz uykularımız 3. Ayndan beri sıkıntılı zor uyuyor hemen uyanıyor.Sizin bebek kac aylik, ne kadar uyuyor gündüz
Aynen bizimkide sallamayla oyle yatiyo yoksa hemen kalkiyo. Gece bende 8 de yatiriyorum cogu zaman ama bazen oynuyo bu sure bi onceki uykusuna bagli oluyo biraz. Ama bizimde evet 4. Aydan beridir gündüz berbat uyuyor ozellikle o 4. Ay tam bir çileydi7 buçuk aylk canım.. valla benim bebek yanında kaldığım müddetçe 40 dk 1 saat uyuyor.. gece uykusuna da 8 buçuk 9 gibi geçiyoruz. Ben doğduğundan beri öyle alştrdm. Gece uykusunu hiç aksatmadm canm. Gündüz uykularımız 3. Ayndan beri sıkıntılı zor uyuyor hemen uyanıyor.
Bisey sormak istiyorum siz yanina uzanip sakinlestirmeye calistiginizda ilk zamanlar bir saat ugrasiyomussunuz peki o arada agliyormuydu oyle. Ben denedigimde baya agliyor fena sekilde mecbur birakiyorum. Bide baldan anneye danismissiniz bende dusunuyorum ara ara fiyat nedir acaba bilhiniz var miUyku Danışmanlığı - Baldan Anne bağlantı adresi de vsrmış
Onu takip ediyo olmanıza sevindim ben inanıyorum başaracaksınız bebeğiniz çok uzun zamandır sallanıyorsa ona biraz zaman tanıyın ve pes etmeyin. 6. 7. aylar atak dönemlerinin olduğu aylar bu aylarda bebeğiniz biraz daha farklı davranışlar sergileyebilir ben de o aylarda çok zorlanmıştım. Geceleri ağlıyordum akşama kadar uyutmaya çalışıyodum. 8. Ayda toparladık çok şükür. Yatakta yanına uzanarak uyutmak istiyorsanız sallanmak istemediğinde yani kendini atmaya başladığında yatağınızda sırtına masaj yaparak ninni söyleyerek sakinleştirmeye çalışabilirsiniz. İlk zamanlar 1 saat uğraşıyodum ama şimdilerde 20 dk falan sürüyor uyuması.
4. Ayın ilk zamanları çok huysuz oluyoryan sanırım atak dönemiydi. Akşam 12 ye kadar uyutamadığımı biliyorum yemek yemediğini biliyorum canım.. 7. Aylarında uykuya daha çok direnmeye başlıyorlar benden söylemesi..Aynen bizimkide sallamayla oyle yatiyo yoksa hemen kalkiyo. Gece bende 8 de yatiriyorum cogu zaman ama bazen oynuyo bu sure bi onceki uykusuna bagli oluyo biraz. Ama bizimde evet 4. Aydan beridir gündüz berbat uyuyor ozellikle o 4. Ay tam bir çileydi6 yada yeni girdi zaten bi hafta olmadi
Evet ağlıyordu. Ama oğlum en başta kendi istemedi kucağımda sallanmayı çünkü rahat edemiyodu. Bundan dolayı kendini atıyordu artık uyutmak imkansız olmuştu. İlk başlarda zaten olmuyordu bir türlü sakinleştiremeyince tekrar alıyordum kucağıma. Ama ben çok uzun süre denedim. Pes etmem için çok sebep vardı. Bazen uykusuzluktan kendi bayılıp kalıyodu.Bisey sormak istiyorum siz yanina uzanip sakinlestirmeye calistiginizda ilk zamanlar bir saat ugrasiyomussunuz peki o arada agliyormuydu oyle. Ben denedigimde baya agliyor fena sekilde mecbur birakiyorum. Bide baldan anneye danismissiniz bende dusunuyorum ara ara fiyat nedir acaba bilhiniz var mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?