Bebeğin uykusunuz geldiği nasıl anlasilir. Uykuyu sevmeyen bebek napar

Aynen bu salla duru duydum denemeye calistim ama elde carsafta sallarken sakinlestiginde durup sallamayi deniyorum ama her durdugumda gozleri baya aciyo ve ih mih ediyo evet insatagram var

Uyku Danışmanlığı - Baldan Anne bağlantı adresi de vsrmış
Onu takip ediyo olmanıza sevindim ben inanıyorum başaracaksınız bebeğiniz çok uzun zamandır sallanıyorsa ona biraz zaman tanıyın ve pes etmeyin. 6. 7. aylar atak dönemlerinin olduğu aylar bu aylarda bebeğiniz biraz daha farklı davranışlar sergileyebilir ben de o aylarda çok zorlanmıştım. Geceleri ağlıyordum akşama kadar uyutmaya çalışıyodum. 8. Ayda toparladık çok şükür. Yatakta yanına uzanarak uyutmak istiyorsanız sallanmak istemediğinde yani kendini atmaya başladığında yatağınızda sırtına masaj yaparak ninni söyleyerek sakinleştirmeye çalışabilirsiniz. İlk zamanlar 1 saat uğraşıyodum ama şimdilerde 20 dk falan sürüyor uyuması.

Benim kızımın da 4.aya kadar uykuları çok güzeldi. 4.ay da uyku gerilemesi dönemine girdi, bir daha çıkamadı. Gece bin kere uyanıyo, sabah 6 da ayakta. Çok yorucu çok. Cesaretimi toplayabilirsem uyku eğitimi vereceğim

Aynen baya baktim bütün postlarina su aralar biraz birakmistim bakmayi kizimdan umudu kesincede bide durmuyo. Ama insallah denemeye devam edeyim . Dediginizide uygulamaya calisiyorum sakinlesin diye dokunup oksuyorum ama devam ediyor aglamaya

Ayni biz bizde 4. Ay dan sonra bidaha toparlayamadik napacaz bilmiyorum. Sizin bebek kac aylik suan

Ayni biz bizde 4. Ay dan sonra bidaha toparlayamadik napacaz bilmiyorum. Sizin bebek kac aylik suan
5 aylık oldu. Ha bugün düzelecek ha yarın düzelecek diye diye 1 aydır böyle. Anladımki düzelmeyecek. 4.ay da ki büyüme atağında yaşanan uyku sorunu kalıcı oluyormuş. Halbuki bütün gece misler gibi uyuyan, acıkmadıkça uyanmayan Bi bebeğim vardı

Aaa ayni biz bizimde iki kere kalkardi en fazla ama o 4. Ay varya bitirdi bizi. Bende arastirdim büyüme atagi olurmus ama duzelmessede artik oyle gidermis diyodu bizimde duzelmwdi ve 6. Aya girdik malesef hala ayni her zaman daha kötü oluyo sanki ama iste Allah daha beter etmesin insallah . Çünkü biz neye kötü desek bakiyoruz daha fenası basimiza gelmis

Maalesef o atak dönemlerinde alıştırıyoruz bebeğimizi sallamaya destekle uyutmaya. Aslında bebekler anne karnında uykusu gelince uyumayı bilerek doğuyorlar. Oğlum yeni doğduğunda beşiğinde hiç ağlamadan uykuya dalardı. Gaz sorunları reflüsü derken ben onu kucağımda sallayarak uyumaya alıştırdım. Sonra bu alışkanlıkları bırakmak yine bize düşüyor elbette.

Aaa bende bebeğim icin gündüz az uyuyor diyordum Şu okuduklarım içimi rahatlattı

Benimki de kolikti ve sabahtan akşama kadar nefes almaksızın ağlardı. Doğal olarak kucakta salla, ayakta salla, hamakta salla başka yol bilmedi ki çocuk. Şimdi uyku eğitimine başlicam ama cesaret edemiyorum Bi türlü. Ama gece boyunca uyu uyan uyu uyan çok yoruluyorum ve direncimin düştüğünü hissediyorum

Evet aslında bu tarz alışkanlıkları bırakmak önce bebeğimizi mutlu eder sonra da bizi dinlendirir. Dinlenmiş bi anne bebeğine daha güzel vakit ayırır daha sabırlı olur. Güzel uyumuş bir bebek de vaktini daha verimli geçirir gelişimi daha sağlıklı olur. Bu yüzden ben uyku düzeninin çok önemli olduğuna inanıyorum.

Bizimde kolikti. Bizde uyumuyoruz doğru düzgün suanda 2 den beri ayaktayiz uyumuyor biktik artik

Kesinlikle uyku düzeni cok çok önemli ama saglanamiyor bir türlü bizimkinde

Sizin bebek kac aylik, ne kadar uyuyor gündüz
7 buçuk aylk canım.. valla benim bebek yanında kaldığım müddetçe 40 dk 1 saat uyuyor.. gece uykusuna da 8 buçuk 9 gibi geçiyoruz. Ben doğduğundan beri öyle alştrdm. Gece uykusunu hiç aksatmadm canm. Gündüz uykularımız 3. Ayndan beri sıkıntılı zor uyuyor hemen uyanıyor.

Aynen bizimkide sallamayla oyle yatiyo yoksa hemen kalkiyo. Gece bende 8 de yatiriyorum cogu zaman ama bazen oynuyo bu sure bi onceki uykusuna bagli oluyo biraz. Ama bizimde evet 4. Aydan beridir gündüz berbat uyuyor ozellikle o 4. Ay tam bir çileydi 6 yada yeni girdi zaten bi hafta olmadi

Bisey sormak istiyorum siz yanina uzanip sakinlestirmeye calistiginizda ilk zamanlar bir saat ugrasiyomussunuz peki o arada agliyormuydu oyle. Ben denedigimde baya agliyor fena sekilde mecbur birakiyorum. Bide baldan anneye danismissiniz bende dusunuyorum ara ara fiyat nedir acaba bilhiniz var mi

4. Ayın ilk zamanları çok huysuz oluyoryan sanırım atak dönemiydi. Akşam 12 ye kadar uyutamadığımı biliyorum yemek yemediğini biliyorum canım.. 7. Aylarında uykuya daha çok direnmeye başlıyorlar benden söylemesi..

Evet ağlıyordu. Ama oğlum en başta kendi istemedi kucağımda sallanmayı çünkü rahat edemiyodu. Bundan dolayı kendini atıyordu artık uyutmak imkansız olmuştu. İlk başlarda zaten olmuyordu bir türlü sakinleştiremeyince tekrar alıyordum kucağıma. Ama ben çok uzun süre denedim. Pes etmem için çok sebep vardı. Bazen uykusuzluktan kendi bayılıp kalıyodu.
Danışmanlık hizmetine gelince de fiyatı
2000 lira artık taksitte yapıyolar. Ben aramıştım onu ama gönderilerine bakarak devam ettim yoluma. Bana fazla gelmişti fiyatı. Baya bi uğraştım. Size de daha kısa sürsün diye tavsiye ettim. Siz zaten takip ediyomuşsunuz ben bunu bilmiyodum. size yardım aldım derken onu kastetmiştim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…