Çocuk Hastalıkları bebegin uyanmamasi

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği
Bazi insanlara cevap verme geregi bile duymuyorum kaynim ben hamileyken kiskancligindan olecekti azdaha dusuk yqptigimdada mutlululltan beni burada taniyan bilen biliyor nasil yapida bir insan oldugumuda asla temizlik hastasi degilim normal hijyenden bahsediuorm diger turlusu pislik ve hastalik oluyor zaten onlar alismis su cadirda sehir sehir dolasan altinda pijamasi bile olmayan tenizlikten bi haber yasayanlar gibi cocuk bakmaya ayrica cocugun giyimini ben goruuorm siz degil

siz onlari tanisaudiniz haraketlerini gorseydiniz delimi bunlar diye dusunmeniz 3 sn alirdi emin olun amacim kimseyi karalamak degil ama sorumsuzlar iste ben gayet iyi tanidigm insanlar hakkinda konusuyorm sizse hic tanimadiginz insanlar hakkinda avukatlik yapiyosunz benm konuyi acma amacim belli zaten cocugi merak edenler ben konismadim ama taburcu olnus ayrica ben o insanlarin suratina bile bakmamm lazim bazi yasanan seylerden dolayi ama bebek dogdugnda cekemedi gelmedi demesinler diye hayirli olsina gittim esimdr cocuk hastalaninca dr gotirdu yoksa pek diyalogum olan insanlar degiller benim onlar hakkinda ne dusundugimde kimseyi ilgilendirmez yorum degil satasma siznkisi konuyi saptirmak evet allah bilir kimin cocugu hakettigini dogurup sokaga atanlarda anne sozde degilmi sizinle muhatap olup kendimi yoramayacgim zira 10,sayfada yazsam ayni seyleri yazarsinz. Birde oyle bi yaziuorsunuzki sanki onlarin en uakin arkadasinsnz taniyosunuz gibi ben simdi desem ki cocugu balkondan atiyorlar onada bir bahane bulursunuz pis kardesim bunlar evini sey goturuyo eltim kotu niyetli degil ama deli gibi biraz sorumsuz kaynimda fesatin cimrinin teki cahiller birgun onlarla bir ortama girdim reziloldum bagira cagira konusmalar b.k serefsiz kelimesini kullanmalar el kol sakasi yapmalar kucuk yegenine pis pis kelimeler ogrtip soyletip bagira cagira gulmeler sanki aclarindan oluyolarmis gibi pis pasakli gezmler insanlar bize tuaf tuaf bakiyor utancimdan yerin dibine girdim bunlr esimin uvey kardesleri beraber buyumemsler esim bile hayret kaliyor bunlar nasil insan diye cahillik diz boyu alismislar boyle yasamaya bebeegede aynisini ypiyorlar cocuk 3 aylik sanki uzerindekiler 10 senedir giyiliyor gozleri capak dolmus burnuda tasmis artik akmaktan donmus kaka sirya kadar cikmis bebeklerden tiksinmeyen ben bile kucagima alamadim kokularini soyleniyorm bile ben cocuga oyle baksam 1 gunluk plur herhalde

Aynen ya ,ne meraklıyız milleti konulmaya ,akrabanın arkasından atıp tutmaya ,sanki kendisi çok mükemmel ,herkes senin gibi pimpirikli temizlik hastası falan olmak zorun sanki ,
ben mukemmelde değilim titizde
normal bir insanım pis değilim kötü kokmuyorum temiz giyinyrom bir ebbegim olursa temiz bakarım cocugumun saglıgını düşünürüm ama abartmadan cocugumun ateşi cıksa kendimi kötü hissederim falan yani ben normal bir insanım tanımadıgınız insanlar hakkında negüzel savunma yapmıssın yahu kadında adamda pisin teki alışmışlar yarı cıplak pis cocuk büyütmye bend cocuk adına üzüldüğüm için belirttim siz neden bukadar üzerinize alınp savunmaya gectiniz evet allah hakedene verseydi dogurup çöpe atana kıymet bilmeyene vermezdi herhalde

sevde_ sevde_ herseyi biliyosunuz ya sizin amacınız zaten polemiğe girmek ebbege su verilmesi zararlı demissiniz pislikten cocuk hasta olur pisliği savunuyorsunuz ya ama sudan bişey olanını hiç görmedim

Onları bilmiyorum, ama sizin nasıl akrabalar olduğunuzu anladım. Kimileri daha rahat, herkesin temizlik anlayısı bir değil. Yazdığınız her şeyin açıklaması olabilir. Bizim bir yakınımızın 6 aylık bebeğinin bezi tükenmişti de çocuk plajdan eve kadar sırtına kadar taşmış kakayla gitmişti. Eve gider gitmez halledildi, bitti.
Belki unuttular? Emzik konusunda temizlik anlayısı herkesin aynı değil. Onlar ev ortamı filan diye daha rahatlar demek ki. Kıyafeti başkasından almanın zaten sözü bile edilmez. Bebek kıyafeti kolay eskimiyor. Öyle sandığınız gibi pis kaka değiller. Çocuk baygınken gülerek nornal konuşmak, kayına (ki kardeş bu) gitmek hep sizin abartılarınız. Sanırsınız ki insanlar çocukları hastayken çok mutlu, vur patlasın çal oynasın gezmelerde.

Siz hiç bir şey bilmiyorsunuz. Onların içini bilmiyorsunuz en başta. Onların yaşadıklarını. Siz sadece uzaktan yargılayın. "Onlar çocuk haketmedi, ben hakettim" diye sonuca varın. Çocuk hastanedeyken gittiği kayınbirader çok yakın akraba oluyor; kardeş. Çocuğun amcası. Niye kardeşine gitmiş acaba düşündünüz mü? Herhalde siz içeride zevk-i sefa yaptıklarını düşünüyorsunuz. İnsanlara sonunda telefonlarını kapattırdınız galiba. İnanın her halinizden anlaşılıyordur onlara ne gözle baktığınız.

Siz yargılamaya odaklanmışsınız, onları anlamaya değil. Biz ne desek boş. Ama lütfen kimin evlat hakedip haketmediğine karar vermeyin. Bu kimsenin haddine değil. Kendinizle ilgilenin.
Kusura bakmayın ama benim evlerden ırak diyebileceğim bir akraba türüsünüz. Her gördüğünü en kötü yönünden algılayıp habire dedikodusunu yapan biri... ayıp gerçekten. Bence aynayı biraz kendinize çevirin. Onlardan da uzak durun tavsiyem. Ne sinir bozarsınız, ne sizin sinirleriniz bozulur boş yere.

siz onların içini nereden biliyosunuz peki
ben sevinyiorlar demiyorum zaten ama umursamazlar

bazıları cocugu ateşlense kahrolur üzülür bazılarıda ölüm döşeüinde olsa normla davranır normal davrananlara sasırıyorum hepsi bu ben cocugum gözünü acmasa ve acıl olarak hastaneye gitsem halimi düşünemiyorum

evet ben kötü bir akrabayım siz öyle bilin zira umrumda değil sizin düşünceleriniz zaten akraba olarak görmüyorum ben onları cünkü ben düşük yaptıgımdada hamile oldugumdada kaynanam öldügünde ben evlendiğimdede belli ettiler akrabalıklarını iyi gün dostları ben onları adam yerine bile koymuyorm cocuga üzüldüm okadar yoksa ayda yılda bir görürsem konusuruz üvey olduklrı için değil bize dost olmadıkları için
bu işler haketmeyle olsmuyor malesef eger öyle olsaydı emin olun tüp bebek merkezleri dolup taşmazdı kimileride dogurup sokaga atmazdı
ayrıca pis olmanın hiç bir savunulacak yanı yok eli var ayagı var su var sabun var fakir değiller fukara dğller benim cocugum agzına sümüğü aksın kakası heryerine bulaşşsın sinekler konsun üzerine emzik toza pise düşsün yıkamayı gectim hdi üzerine kıl bşey yapışmısmı diye bakmadan agzına tepeym üzerinde sanki 10 senedir giyiliyor gibi olan pis morsumus elbiseler gidireyim ama cocugum hasta olmasın yok öyle hayat hastada olur ölürde işte ozaman

o ebbege üzüldügüm için kızıyorum sadece sorumsuzluklarına siz ne düşürseniz düşünün sizi göz ardı edecegim ve yorumlarınızı görmek istenyorm foruma girme amacınız belli zaten

X