- 23 Mayıs 2013
- 6.283
- 2.955
- 33
İnsallah evet emmesi normalmisemme refleksi varsa sorun yoktur inşallah.annesi bebeği daha iyi tanır. İnşallah güzel haberler verirsin.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İnsallah evet emmesi normalmisemme refleksi varsa sorun yoktur inşallah.annesi bebeği daha iyi tanır. İnşallah güzel haberler verirsin.
Banada oyle geldi birde annesi babasi yere dusen pis emzigi bebgin agzina teperler saatlerce cocuk alti pis sicakta durur mikrop kapti desem biseyde cikmamis testte
Cahiller hemde ck takmiyorlar 1yil olmadi diye sizlandilar simdidr kiymetini bilmiyorlar uvey kaynim ve eltim eltim telde gayet sakin gulerek konusuyodu bende burda kendimi uzuyorum kaynimi zerre sevmem benm 3 yildan sonra olan cocugum dustgnde sevinir gibi davrandi ama bebisin ne sucu var ben yinede endise ediyormay bunlar cahil mi yoksa takmıyolar mı? çok mu rahatlar? nasıl ya
Ben annesinden daha cok uzuluyorm herhalde telde gayet sakin ve neseliydi sesi konusmasi allah bebisin yuzune baksin insallahNesi var ki acaba Rabbim şifa versin tez zamanda annesi babası perişan olmuştur şimdi Allahım onlara bağışlasın sağlıklı bir şekilde
Valla bende tam bilmiyorm ama surekli uyuyormus uyansabile gozunu acmiyormus sanirim yani hic gozunu acmiuor dediler banadaAllah allah çok tuhaf.birşey de çıkmamış.kıyamam küçük can annesi emziriyor sonuçta bebek genel olarak nasıl canlandıramadım da ben
İhmalkarlar hemde cok suanki oldukari hastane buyuk cocuk hastanesi ama nekadar ilgili bilemiuormİnşallah yaa, Bende merakla bekliyorum güzel haberlerinizi. Umarım kötü bişey duymayız Gerçekten ihmal var derim bu durumda. illa özele de gerek yok ki tıp, araştırma hastaneleri de olur. daha büyük çaplı bi yere gidilebilir sanki.
Valla bende tam bilmiyorm ama surekli uyuyormus uyansabile gozunu acmiyormus sanirim yani hic gozunu acmiuor dediler banada
Fazlasiylaanne baba da ilgisiz sanırım öyle okudum
metanetli desem neşeli olmazdı sanırımBen annesinden daha cok uzuluyorm herhalde telde gayet sakin ve neseliydi sesi konusmasi allah bebisin yuzune baksin insallah
Soz gelimi sesi Neseli geliuodu dedim yogunbakinda gistermuyolar derkenbile sen geliyodu sesi guluyodu annemin slmi var sen napiyosun falan diyeck kadar metanetliydimetanetli desem neşeli olmazdı sanırım
İnsallahUmarim en yakın zamanda normale döner Allah acil sifalar versin minik bebise
Sarılık uyku halinde ilk akla gelen hastalik oluyor genelde. Olsa farkederlerdi diye düşünüyorum.Ben gecen hafta gordum bana cocuk esmer oldugu halse sari soluk gelmisti ama cocuk hastanesinde sarilik olsa bilirler herhalde kanda cikmazmi sarilik acaba
Cahiller hemde ck takmiyorlar 1yil olmadi diye sizlandilar simdidr kiymetini bilmiyorlar uvey kaynim ve eltim eltim telde gayet sakin gulerek konusuyodu bende burda kendimi uzuyorum kaynimi zerre sevmem benm 3 yildan sonra olan cocugum dustgnde sevinir gibi davrandi ama bebisin ne sucu var ben yinede endise ediyorm
Ama oyle olsa korkup hastaneye goturmezlerdi bence kaynim aglayack gibiymis nesi var diye dr bagiriyoms falanBebegi uyutmak icin birsey mi veriyorlar yoksa anne babasi bizim eskiden ev sahibimizin oglu hep uyurdu annem suphelendi bu cocuk gunun her saati nasil uyuyor hasta mi diye meger birsey iciriyorlarmis o uyuyormus anne babasida kafa dinliyormus annem sinirlenip kadina kizmisti cocuktum hatirliyorum o tarz manyaklarda var yani allah korusun melek o daha ya
İnsallahpes yani allah akıl fikir versin, kavuşunca değeri kalmadı mı yavrunun. evcil hayvan sahipleniyolar sanki tövbe ya ağızımı bozucaklar. inşallah iyileşir yavrucak