- 23 Mayıs 2013
- 6.283
- 2.955
- 33
Peki gozunu aciyormuydu uyandigindatetkik falan yapılmamış öyle bakıp sarılık olmuş demiş, burnunu falan sıkardık topuğunu sıkardık yine de uyanmazdı.
sonra birkaç güne geçmişti
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Peki gozunu aciyormuydu uyandigindatetkik falan yapılmamış öyle bakıp sarılık olmuş demiş, burnunu falan sıkardık topuğunu sıkardık yine de uyanmazdı.
sonra birkaç güne geçmişti
İnsallah letarjik uyku durumu nediraklıma nedense letarjik uyku durumu geldi. umarım kuzu bir an önce kendine gelir, acil şifalar
Dune kadar hersey normalmis gozunu acmasi uyumasi herseyi. dun birden bire olmus uyanmama durumu uykudanmi uyanmiyor gozunumu acamiyor bende tam bimiyorum annesi gozunu hic acmiyor dedi aglasada emsedeUyanmıyor derken, gözünü filan mı açmıyor ?
Önceden bebekler gözlerini açmazmış ya hani böyle birkaç hafta veya birkaç gün.
Ama niye ateşlensin öyle olsa bile...
Peki gozunu aciyormuydu uyandiginda
Ben gecen hafta gordum bana cocuk esmer oldugu halse sari soluk gelmisti ama cocuk hastanesinde sarilik olsa bilirler herhalde kanda cikmazmi sarilik acabaÇok tuhaf,sarılık olsa farkedilirdi diye düşünüyorum zira ten renginden bile anlaşılıyor sarılık. Benim kızımda sarılık olmuştu doğdugunda,belden yukarısi ten rengi farklıydı,doktor göstermişti bakin yarı sarılık diye. Acaba kan şekeri mi düşüyor fazlaca,bilemedim..İnşallah ciddi birşey değildir,çok geçmiş olsun.
Dun baslamis bu cocuktada ama uyaninca gozunu aciyormus siİznki bu hic acmiyimus dun 1,kez acmis sadeceevet açıyordu, doktor uyandırmıştı sadece; hastaneden çıkınca tekrar uyumaya devam etmişti.
ama uzun sürmedi bizimki birkaç güne geçmişti.
Sarılık, kanda da idrarda da çıkıyor bildiğim kadarıyla.Ben gecen hafta gordum bana cocuk esmer oldugu halse sari soluk gelmisti ama cocuk hastanesinde sarilik olsa bilirler herhalde kanda cikmazmi sarilik acaba
Erken dogum degilde dusuk tehlikesi olmustu hamileyken 3 aydirnhersey normalmisAllah yardım etsin. Erken doğum hikayesi falan var mı daha öncesinde?
Dun goturdklerinde dr tirnagini sikmis uyanmis gece uyumus yine uyanmiuormus dr uyandiramams yogunbakima almislar ama mudahele yokmus bende bisey anlamadim uyanmasini bekleyz demusAllah Allaahh Acil şifalar dilerim. İlginç baya. Sarılık falan da yok galiba. Sarılık uyutur normalde. Burnunu sıkınca ya da ayağını sıkınca da mı uyanmıyor ?
Banada oyle geldi birde annesi babasi yere dusen pis emzigi bebgin agzina teperler saatlerce cocuk alti pis sicakta durur mikrop kapti desem biseyde cikmamis testtesarılık olsa bilinir . doktor yani bunlar sonuçta. bebeklerin çoğunun geçirdiği bir sağlık sorununu bilmemelerine imkan yok. başka bişey belliki. inşallah hemen iyileşir bebiş
3 aylikkaç aylık ki? bebeklerde bir şey oldugunda doktorun ilk sordugu emmesi nasıl oluyor ? yavrum sıcaklardan mı etkilendi acaba
İnsallah canmİnşallah hemen iyileşir minik
Bend e soyledim ama paraya kiyip emzik zinciri alamayan insanlar ozel hastaneye gitrmzlerBaşka hastanelere de götürsünler yaa, ihmale gelmez bi durum bu. Allah korusun
Biyerden dusmemis bisey cikmiyorms testlerde filmdrbi yerden mi düştü acaba çocuk, gerçi beyninde sorun olsa çıkardı
bilemedim valla
emme refleksi varsa sorun yoktur inşallah.annesi bebeği daha iyi tanır. İnşallah güzel haberler verirsin.Erken dogum degilde dusuk tehlikesi olmustu hamileyken 3 aydirnhersey normalmis