Çocuk Hastalıkları bebegin uyanmamasi

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği

sualp27

OGLUMA KAVUSTUM (COK SÜKÜR RABBİM)
Kayıtlı Üye
23 Mayıs 2013
6.283
2.955
33
Arkadaslar bir akrabamin bebegi dun sabah uykudan uyanmamasi uzerine hastaneye kaldirildi atesi 37 38 hastanede dr tirnagina bisey yapmis uyanmis geceden beri yine uyanmiyormus yogun bakima almislar ama mudahale yok kaninda beyinde bisey cikmamis testler filmler cekilmis simdi bebegin annesiyle konustum kadin emiyo ses cikartiyo ama hic goZunu acmiyor diyo nefes alisveriside normla dr uyanmasini bekleyecegiZ demis boyle bisey basina gelen varmi bebek 3 aylik buarada

tühh inşaallah bir şey çıkmaz.çok kötü olsa emmez heralde.

Allah Allaahh Acil şifalar dilerim. İlginç baya. Sarılık falan da yok galiba. Sarılık uyutur normalde. Burnunu sıkınca ya da ayağını sıkınca da mı uyanmıyor ?

Geçmiş olsun, umarım biran önce iyileşir yavrucak.
Ben de daha önce böyle bir şey duymamıştım. Annesi emiyor, ses çıkarıyor demiş ya, nasıl ses çıkarıyor, uyanık gibi mi acaba? Aslında uyanık da sadece gözlerini mi açmıyor diye düşündüm. Belki sorun gözlerindedir, ışığa duyarlılık filan gibi... Gerçekten uyuyup uyumadığının teşhisini koymuşlar mı?

Sarılık olmasın

yeğenimi bebekken uyanmıyor diye götürmüştük, sarılık olmş bol bol emzir demişti ablama.
inşallah bişeyi yoktur kuzucuğun

Benimde aklima sarilik geldi peki gozunu actiginda gormesinde sorun var mi yani goz bebekleriyle takip ediyor mu?

aklıma nedense letarjik uyku durumu geldi. umarım kuzu bir an önce kendine gelir, acil şifalar

Dun sabah normal annesini emerken boynu yanadogru dusmus bayilmis gibi 1 saat uyandiramamslar hastanede uyandurmis dr. Gecede hastanede yogunbakima almislar kendilerine gistermiyolarmis suan ama gayet normal bebek gibi diyo annesi emerken diyo ama gozu kapaliymis bencede uyanik gozlerini acamiyor annesi cok bilincli biri degil oyuzden tam net bisey soylemedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…