bugün doktora gittik 29+de yiz.1215 gr dedi doktor.1 hafta geriden geliyor iyi beslen dedi.kemik suyu ve anlamadığım bir şekilde nesquik tavsiye etti.aklım karıştığı için o an sormak aklıma gelmedi.beslenmeme çok dikkat ediyorum.gerçi kemik suyu falan kullanmıyorum yemeklerde.doktora anormal bir durum var mı dediğimde hayır yok sadece tedbir al diye böyle söylüyorum dedi.ama içim hiç rahat etmedi tabi ki.canım çok sıkıldı.böyle olan var mı?bebeklerinizin gelişimlerini de haftasıyla yazarsanız çok sevinirim.
kızlar çok teşekkür ederim.tavsiyelerinizi kesinlikle dikkate alıp uyacağım.istemeden de olsa kafama takıyorum
canım nesquikin yarayıp yaramadığından beni haberdar et lütfen.aklıma takıldı.neticede katkı maddesi var.doktorun tavsiye etmesi çok garibime gitti.
maşallah sağlıkla doğsun inşallah.teşekkürlercnm nesguik midir blmem ama bebiş 1 hafta önde 1300 olmuş bnm ki hberin olsun
Hangi nesguik bu yaaa bende yiyim cevap verin
bugün doktora gittik 29+de yiz.1215 gr dedi doktor.1 hafta geriden geliyor iyi beslen dedi.kemik suyu ve anlamadığım bir şekilde nesquik tavsiye etti.aklım karıştığı için o an sormak aklıma gelmedi.beslenmeme çok dikkat ediyorum.gerçi kemik suyu falan kullanmıyorum yemeklerde.doktora anormal bir durum var mı dediğimde hayır yok sadece tedbir al diye böyle söylüyorum dedi.ama içim hiç rahat etmedi tabi ki.canım çok sıkıldı.böyle olan var mı?bebeklerinizin gelişimlerini de haftasıyla yazarsanız çok sevinirim.
canım benimki de tam 6 gün geriden geliyor doktor olasbiir dedi başka da bi şey demedi,