bebeğin ultrasonda 1 hafta geriden gelmesi...

hatuny

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
31 Ağustos 2012
377
0
bugün doktora gittik 29+de yiz.1215 gr dedi doktor.1 hafta geriden geliyor iyi beslen dedi.kemik suyu ve anlamadığım bir şekilde nesquik tavsiye etti.aklım karıştığı için o an sormak aklıma gelmedi.beslenmeme çok dikkat ediyorum.gerçi kemik suyu falan kullanmıyorum yemeklerde.doktora anormal bir durum var mı dediğimde hayır yok sadece tedbir al diye böyle söylüyorum dedi.ama içim hiç rahat etmedi tabi ki.canım çok sıkıldı.böyle olan var mı?bebeklerinizin gelişimlerini de haftasıyla yazarsanız çok sevinirim.

canım 1 hafta normal kabul ediliyo diye biliyorum takma kafana sol tarafına yatmaya dikkat et bidahakine düzelir merak etme

ya tatlım bnları kafana takma bence çok takmak da iyi değil emin ol çoğumuzun haftasıyla uyumlu değil zaten 3-5 gün geriden geliyor genelde normal yemene devam et sen kemik suyu blmem ama nesguik bnde çok tüketiyorum 1 aydır kilosunu öğrenemedim faydası olmuş mu yazarım pazartesi doktora gidicem sola yat arkadaşın dediği gibi bide gün içinde uzanırken bile tv seyrederken falan sola uzan bebek iyi beslenirmiş

kızlar çok teşekkür ederim.tavsiyelerinizi kesinlikle dikkate alıp uyacağım.istemeden de olsa kafama takıyorum
canım nesquikin yarayıp yaramadığından beni haberdar et lütfen.aklıma takıldı.neticede katkı maddesi var.doktorun tavsiye etmesi çok garibime gitti.

cnm benimde daha önce 2 gün geriden gidiyordum,tahin pekmez yemeye başladım 27+3 de 1150 gr olmuş doktor çok iyi dedi, böyle devam edicem inşallah zamanla önde gider kilosu.(pekmez keçiboynuzu pekmezi olsun)

cnm yediğimiz herşeyde katkı maddesi var ya çok taklmamak gerek bgn 2 de gidicem doktora haber edicem yaramış mı bakalım

bebek asıl şimdi büyümeye başlıyor. kafana takılcak korkulacak bi durum yok cnm , vitamini açısından bol yiyecekler yemeye çalış. açıktıkca fındık ceviz kuru meyve falan yemeye çalış.
ben biraz fazla abarttım sanırım benimkide 1 hafta önden gidiyomuş :)

cnm nesguik midir blmem ama bebiş 1 hafta önde 1300 olmuş bnm ki hberin olsun

kızlar şu toz olan süte koydugumuz nesguik degilmi, yani kahvaltılık gevrek olanlardan degil.

toz nesguik arkadaşlar süte 2 çay kaşığı karıştırın için yada hazır paketlerden alın

Canım ben de hep 1-2 hafta geriden gelen bir bebekmişim. Hatta annem erken doğum tehlikesi yaşamış, daha sonra 38 haftayı doldurup, 3100 gr, 50 cm olarak doğmuşum. Gayet de sağlıymışım. :) Kardeşim de 2-3 hafta önden gelen bir bebekmiş, o da 39. haftanın içinde 4.5 kg, 52 cm olarak doğmuş. Benim bebeğim de hep 2-3 hafta önden geliyor. Yeterli beslendiğini düşünüyorsan, genetik olarak minyon olabilir. Dert etme bence, sağlıklı doğsunlar önemli olan bu. :)

canım benimki de tam 6 gün geriden geliyor doktor olasbiir dedi başka da bi şey demedi,

İyi günler 33 haftalık hamileyim bu zamana kadar sıkıntı yoktu 20 gün önce bebeğin bir hafta geride olduğu söylendi doktor ne söyledi ise yaptım dün gittim tekrar 3 hafta geride dedi yani suan 1800 kilodaymis bebegim normali 2000 olmaliymis nst ye girdim sorun yok dedi bir de kireclenme baslamis
ne yapabilirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…