• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çocuk Hastalıkları Bebeğin topuk kanı ve aşıları

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği

mehtap36

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
13 Kasım 2019
16
45
3
42
Annelerin yardımına ihtiyacım var 5 aylık hamileyim bebek doğdukdan kaç gün sonra topuk kanı alınır aşıları nere olucak ne gibi işlemler yapmam lazım ilk hamileligim yanımda bana yardım edebilecek kimse yok tavsiyelere ihtiyacım var

Doğum yaptığınızda zaten söylüyorlar topuk kaninida asi takvimini de veriyorlar ama sağlık ocagini gebeliginizden haberi varsa zaten peşinizi bırakmaz o kadar çok arayacaklardir ki bunalabilirsiniz yani ben Ankara ve İstanbul'da oturdum ikisinde de öyle oldu

Sağlık ocağına galiba ilçe aile sağlığı merkezi oluyor galiba hiç gitmedim kontrol için özel hasteneye gidiyorum sağlık ocağında mi gitmeliyim

Sağlık ocağına da git, orada da kaydın olsun , orda da kan tahlili gebelik takibi vitaminler falan ucretsiz

Özel hastane kan tahlili ne çok ücret alır,sana tetanoz aşısı da vurulabilir ona da bakacaklar aşı durumuna,

Back