Bebekler 34. Haftadan itibaren doğum kanalına yerleşir zaten ona göre pozisyon alır eğer ki 22 haftalık hamileyseniz şimdi yeri geniş ters durur düz durur amuda kalkar ama bu korkulacak bişey değil önünüzde zaman var
Bence farklı bir doktora görünmenizde fayda var doktorunuz pek tekin gelmedi sadece ters duruyo diye böyle bişeyler yaptıysa çünkü bir bebek zaten 34. Haftada doğum pozisyonu alıp yerleşiyor artıkAma doktor uzan dinlen falan dedi. Tekrar progestana başlattı nedendir ki
Bence farklı bir doktora görünmenizde fayda var doktorunuz pek tekin gelmedi sadece ters duruyo diye böyle bişeyler yaptıysa çünkü bir bebek zaten 34. Haftada doğum pozisyonu alıp yerleşiyor artık
Ben 22 haftalik hamileyim basindan beri makat duruslu tekmelerini kasiklarimin en altinda hissediyorum sanki ayagi cikacak gibihicte donmuyor gayet memnun hayatindan
Detaylı ultrason yaptirmadinizmi orada zaten pozisyonu riskleri rapor ediliyor ve 20 haftalık bebek daha 20 haftası var sürekli yer ve şekil değiştirir doğuma yakın pozisyonu önemli kanala düşme pozisyonu o şimdi makat duruşu ise sabah ters döner takip doktorunuz biraz garip o anı söylemiştir belki bilemedim...Diğer konudada yüz göstermeyen bebeği sormuşsunuz detaylı ultrasonda en az 5 yüz fotosu verdi göremediği durumlarda çikolata ye dedi 10 dk yürü gel dedi bir çok kez yüzü kapalıyken 15 dk molaverdi yakaladiNormal yani öyle mii
Valla az once yine dr dan ciktim hala makat duruslu ve dr daha cok zaman oldugunu son haftaya kadar donebilecegini cok erken oldugunu soyledi hatta oyle ki durusu cinsiyeti gormemizi bule engelliyorNormal yani öyle mii
Detaylı ultrason yaptirmadinizmi orada zaten pozisyonu riskleri rapor ediliyor ve 20 haftalık bebek daha 20 haftası var sürekli yer ve şekil değiştirir doğuma yakın pozisyonu önemli kanala düşme pozisyonu o şimdi makat duruşu ise sabah ters döner takip doktorunuz biraz garip o anı söylemiştir belki bilemedim...Diğer konudada yüz göstermeyen bebeği sormuşsunuz detaylı ultrasonda en az 5 yüz fotosu verdi göremediği durumlarda çikolata ye dedi 10 dk yürü gel dedi bir çok kez yüzü kapalıyken 15 dk molaverdi yakaladi
Ya doktordan doktora değişiyor o. Perinatolog iyi diyorsa korkma. Bana da devlet hastanesindeki doktor daha vakti var dönebilir ama yani bu ayda doğsa zaten yaşama şansı çok düşük dedi. Şimdi ne alaka yani değil mi? Niye bu ihtimalden bahsedip korkutursun ki? O yüzden korkma sen. Daha döner minik.Organ taramasını perinatologta universitede yaptırdık orda ki prof. Riskimin olmadığını bebeğimin ve her şeyin gayet normal olduğunu söyledi. Fakat doktorum tam aciklama yapmıyor. Bi korkutuyor bi normal diyor. Hem progestan kullan dinlen diyor hem de yürüyüş yapabilirsin diyor. Değişecem sanırım doktoru.
Yüzünü de çok uğraştık zorla bugün gösterdi ama fotoğraflama kötü 7.8.ayda güzel resim verir belki doktor
Ya doktordan doktora değişiyor o. Perinatolog iyi diyorsa korkma. Bana da devlet hastanesindeki doktor daha vakti var dönebilir ama yani bu ayda doğsa zaten yaşama şansı çok düşük dedi. Şimdi ne alaka yani değil mi? Niye bu ihtimalden bahsedip korkutursun ki? O yüzden korkma sen. Daha döner minik.
Benim minnak 22 de baş geliş, 24 de makat geliş, 27 de baş geliştti. Hatta iyi dönmüş dedim en son gittiğimde doktor daha çok döner. Erken demişti ki 28. Haftaya girdim düşünün.
Sizin bebeğiniz için daha çok erken. Takmayin kafanıza. Sağlıkla alın kucağınıza inşallah
Kizlar merbaha ben buraya yeni katildim size bir sorum olacak lütfen bilen kisiler bana cevap verebilirmi ben 22 haftalik ikiz hamileyim bugun gittigim doktor bebegin birinin makat yerine inmis dedi ve 2 hafta sonra gel dedi baskada bir bilgi vermedi sizce normalmi ne yapmam gerekiyor22 hafta erken. Doguma kadar.yolu var donmek icin geri.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?