• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Premature Bebekler Bebeğin tepkileri ve motor gelişimi

37 haftadan önce gerçekleşen doğumlar prematüre doğum olarak adlandırılır. Bu haftadan önce doğan bebeklere de prematüre bebek denir.

poyrazsel

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Ekim 2008
69
0
86
42
Kocaeli
Arkadaşlar benim bebeğimde prematüre 33 haftalık doğdu. Şu an dokuz aylık. Geçenlerde 7,5 aylık bir bebekler karşılaştı. Bebek bizimkini görünce gülücükler çığlıklar attı. Bizim kuzu ise masum masum onu inceledi. Ne bir gülücük ne de başka bir tepki vermedi. Bu durum ile ilgili yorumlarınızı bekliyorum. Neden böyle tepkisiz kaldı ki?

başka zaman evde size gülüyor mu. eğer gülüyorsa tepki veriyorsa zaten sorun yoktur. sizin bebeğiniz incelemeyi tercih etmiştir. biz anneler hep aynı hatayı yapıyoruz ben dahil kıyaslıyoruz. :)

başka zaman evde size gülüyor mu. eğer gülüyorsa tepki veriyorsa zaten sorun yoktur. sizin bebeğiniz incelemeyi tercih etmiştir. biz anneler hep aynı hatayı yapıyoruz ben dahil kıyaslıyoruz. :)

Teşekkürler arkadaşım evet evde bize gülüyor. Dün de parka çıkardım gene sağı solu inceleyip durdu. Dediğiniz gibi herhalde odaklandığı şeyler farklı

Back