- 2 Mart 2024
- 701
- 128
-
- Konu Sahibi bayanacizane
Detaylı ultrasona girmiş miydinArkadaşlar 24 haftalık hamileyim az önce muayeneden geldim bebeğin suyu fazlaymış normalin biraz üstü doktor şekerli şeyler yeme dedi gebelik şekerime de bakıcakmış bazen rahim kasılmalarım oluyor erken haftalarda böyle olup düzelen var mı gelir gelmez buraya yazdım çok korkuyorum erken doğum falan diyor doktor
Evet girdim suyunda sorun yoktuDetaylı ultrasona girmiş miydin
Merhaba kasilmayi nasıl hissediyorsunuz? Benim de arada karnımda sancı oluyor da. Sonra geçiyor. İlk gebelikte karnım Bir yere toplanıyordu. Öyle yaşamıştım kasılmayı.benimde 20. haftalardan beri kasılmam oluyor . henüz bir sorun yaşamadım çok şükür 30+5 haftalığım . doktorda normal olduğunu söyledi. eğer şiddeti artmıyorsa ve sıklığı . endişe etmeyin . benimde sizin haftalarınızda suyum azdı ama şimdi düzeldi. sizinde tam tersi. ama düzelir zaten çok fazla çıkmamış. biraz daha sağlıklı beslenmeye özen gösterin . şeker ilavesiz şeyler tüketin biraz meyveyi azaltın . karbonhidrat alımına dikkat edin . düzelir
Evde şekerimi ölçtüğümde bir sorun yoktu bakalım artık iki gün sonra bir sürü test yapıcam o zaman belli olur neden olduğudiyetle hallolur ya. gebelik sekerinde olabiliyormus. zaten seker çıkarsa diyetisyenle ilerleyeceksiniz. endişe etmeyin bence insallah sağlıkla gelir bebişiniz
Kasılma için nidicard verdi fazla olursa kullan haber ver gerekirse hastaneye yatırcaz dedibenimde 20. haftalardan beri kasılmam oluyor . henüz bir sorun yaşamadım çok şükür 30+5 haftalığım . doktorda normal olduğunu söyledi. eğer şiddeti artmıyorsa ve sıklığı . endişe etmeyin . benimde sizin haftalarınızda suyum azdı ama şimdi düzeldi. sizinde tam tersi. ama düzelir zaten çok fazla çıkmamış. biraz daha sağlıklı beslenmeye özen gösterin . şeker ilavesiz şeyler tüketin biraz meyveyi azaltın . karbonhidrat alımına dikkat edin . düzelir
Rahime bıçak saplanıyor gibi bu sabahta yatakta dönerken karnımda oldu suyun fazla olması yapıyor dediMerhaba kasilmayi nasıl hissediyorsunuz? Benim de arada karnımda sancı oluyor da. Sonra geçiyor. İlk gebelikte karnım Bir yere toplanıyordu. Öyle yaşamıştım kasılmayı.
Anladım canım. Çok geçmiş olsun. Sağlıkla kucağına al bebeğini inşallahRahime bıçak saplanıyor gibi bu sabahta yatakta dönerken karnımda oldu suyun fazla olması yapıyor dedi
Amin inşallah. Sizinde mi suyu fazlaydı kaçıncı haftada doğum yaptınızAnladım canım. Çok geçmiş olsun. Sağlıkla kucağına al bebeğini inşallah
Yok şimdiki hamileliğimde bir sıkıntım yok şükür. İlk gebelikte açıklık olmuştu 36. Haftada doğum yapmıştım. Tabi öncesinde kasılmalar sebepli tedavi almıştım. Zorlu bir süreçti.Amin inşallah. Sizinde mi suyu fazlaydı kaçıncı haftada doğum yaptınız
ilk aylarda göbek deliğimin sol yada sağ tarafı sertleşiyordu . şimdi 30. haftalarda hem bölgesel sertleşiyor hemde adet ağrısı gibi ağrım oluyor belime doğru yayılan . nst ye bağladılar sancı çıkmadı . zaten şimdi geçti ara ara ağrıyor. yalancı kasılmaymış bir sorun yok ilaca da gerek yok dedi doktorumMerhaba kasilmayi nasıl hissediyorsunuz? Benim de arada karnımda sancı oluyor da. Sonra geçiyor. İlk gebelikte karnım Bir yere toplanıyordu. Öyle yaşamıştım kasılmayı.
ilaçta alıyormuşsun zaten allahın izniyle bir şey olmaz . magnezyumu düzenli iç aksatmaKasılma için nidicard verdi fazla olursa kullan haber ver gerekirse hastaneye yatırcaz dedigünde bir tane meyve yiyebilirsin dedi ben çok pekmez yemiştim umarım ondan olmuştur
Teşekkür ederim cevabınız için. Sağlıkla bebisleri kucağımıza alalım inşallah.ilk aylarda göbek deliğimin sol yada sağ tarafı sertleşiyordu . şimdi 30. haftalarda hem bölgesel sertleşiyor hemde adet ağrısı gibi ağrım oluyor belime doğru yayılan . nst ye bağladılar sancı çıkmadı . zaten şimdi geçti ara ara ağrıyor. yalancı kasılmaymış bir sorun yok ilaca da gerek yok dedi doktorum
Gebelik şekeri olabilir güZel bir diyetle normale döner bebeğin gelişimi nasıl önden de gidiyorsa şeker kaynaklıdır muhtemelenArkadaşlar 24 haftalık hamileyim az önce muayeneden geldim bebeğin suyu fazlaymış normalin biraz üstü doktor şekerli şeyler yeme dedi gebelik şekerime de bakıcakmış bazen rahim kasılmalarım oluyor erken haftalarda böyle olup düzelen var mı gelir gelmez buraya yazdım çok korkuyorum erken doğum falan diyor doktor
Bir hafta on gün önden gidiyorGebelik şekeri olabilir güZel bir diyetle normale döner bebeğin gelişimi nasıl önden de gidiyorsa şeker kaynaklıdır muhtemelen
Muhtemelen gebelik şekeri canm diyetle halledersinBir hafta on gün önden gidiyor
Evde ölçtüğümde normal çıkmıştıMuhtemelen gebelik şekeri canm diyetle halledersin
Canm bende de aynı şey var 3 aylık ortalama şeker izim açlık tokluklarım normal çıkmasına rağmen yüklemede yüksek çıkmıştıEvde ölçtüğümde normal çıkmıştı