Bebeğin suyu fazla

Mina B

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
2 Aralık 2023
76
24
23
Kızlar bir ay öncesine kadar doktor suyun fazla dedi şuan 28 haftalık hamileyim bugünde de doktora gittim yine ayni şeyi söyledi şeker varmış onun için diyet yapacağım artı birde sulu bir akıntım oluyor çok yürüyünce onun içinde antibiyotik yazdı ikisi ağizdan diğeri vajinal kullanıp kullanmama konusunda çok tedirgin oldum lütfen yardiimmm

Akıntın nasıl oldu. Kaç haftalık gebesin. Bende de bu aralar su gibi akıntı çok. Enfeksiyon mu normal mi amniyon sıvısı mı acaba? Yaşayan var mı. Bugün cumartesi mecbur pazartesiyi bekleyeceğim doktora gitmek için.

Şuan 31 haftalık oldum ve hala etrafı ıslak içi beyaz bir akıntım oluyor hatta şimdi bile oluyor islakmisim gibi hissediyorum sürekli 28 haftalıkken de olmuştu büyük ihtimal enfeksiyon dedi doktorum ilaç yazdı biraz geçti ama şuan yine aynı ne yapacağımı bilemiyorum bende

Merhaba ben şeker konusuyla alakalı yorum yapmayayım ama ben de 26 haftalık hamileyim geçen hafta kontrole gittim peynir kesiği gibi beyaz akıntım vardı ayrıca sulu da oluyordu bazen kaşıntı yoktu ama doktor mantar başlangıcı dedi akıntı enfeksiyona dönmeden müdahale edelim dedi bana da vajinal fitil verdi kullandım iyi geldi şu anda, doktorunuz veriyorsa bence kullanın kimseye danışmanıza gerek yok iyi gelecektir şikayetlerinize

Haklısınız kullandım zaten ve gerçekten iyi geldi bir iki hafta olmadı öyle akıntım ama şuan yine oluyor tekrar gideceğim doktora

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…