- 7 Ekim 2023
- 7
- 5
- 1
- 32
- Konu Sahibi isimsizzzz010101
-
İki üç kişide bu problemi duydum 2 sinde safra kesesi vardi 3. De kese normalden küçük diye gorunmemistiMerhaba. Detaylı ultrasonda tüm organlada bakıldı ancak bebeğin safra kesesi görünmedi,2.defa gittiğimizde yine göremedi doktor.Sıvi almayı önerdi ama istemedik.Bu sorunu yaşayan oldu mu ?Tecrübelerinizi paylaşabilir misiniz lütfenn
Kardeşim yaşadı üniversite hastanesinde hatta bebekte başka sorunların da olabileceğini söylediler ..farklı doktorlara gitti onlar sağlıklı dediler içi rahatladı :)Merhaba. Detaylı ultrasonda tüm organlada bakıldı ancak bebeğin safra kesesi görünmedi,2.defa gittiğimizde yine göremedi doktor.Sıvi almayı önerdi ama istemedik.Bu sorunu yaşayan oldu mu ?Tecrübelerinizi paylaşabilir misiniz lütfenn
Başka doktora mı gittiler o şekilde mi göründü yoksa doğumdan sonra mi kesenin olduğunu söyledilerİki üç kişide bu problemi duydum 2 sinde safra kesesi vardi 3. De kese normalden küçük diye gorunmemisti
Sağlıkla kucağına almak nasip olsun inşallahKardeşim yaşadı üniversite hastanesinde hatta bebekte başka sorunların da olabileceğini söylediler ..farklı doktorlara gitti onlar sağlıklı dediler içi rahatladı :)
Aralık da dogum yapacak hayırlısıyla .bence farklı doktorlarda detaylı ultrasona girin :)
Evet gorebildiler .safra kesesi yok diyen doktor ..bebeğin engelli doğacağını .doğunca da fazla yaşanmayacağını söylemişti ..öyle demoralize oldular ki :/Sağlıkla kucağına almak nasip olsun inşallahbenim de doğum ocak sonu inşallah.Sonradan gittiği diğer doktorlar görebildi mi safrayi ?
Yaa bana da safra oluşmamışsa büyük sorunlara yol açacak dedi zatenEvet gorebildiler .safra kesesi yok diyen doktor ..bebeğin engelli doğacağını .doğunca da fazla yaşanmayacağını söylemişti ..öyle demoralize oldular ki :/
Sonra iki farklı doktor bu bebek sağlıklı deyince rahatladilar :)
Aynen tahmin edebiliyorum yaşadığınız durumu çünkü bizde ailecek günlerce ağladık gebe olan kardeşim saçkıran olduYaa bana da safra oluşmamışsa büyük sorunlara yol açacak dedi zatenÇok sevindim darısı bize inşallah. Başka doktorlara da gideceğiz inşallah görürler safrayı Çok teşekkür ederim cevabınız için
İnşallahAynen tahmin edebiliyorum yaşadığınız durumu çünkü bizde ailecek günlerce ağladık gebe olan kardeşim saçkıran olduikisinde strese bağlı sorunlar yaşadı karı koca ..
Şükür geldi geçti ..umarım sizde güzel haberler alırsınız:))
Moralinizi hiç bozmayın dediğim gibi deneyimli olan farklı bir doktora da ultrason için gidin :)
Merhaba,yaa ben sıvı alımını istemedim .O an küçük diye görünmemiş,hamileliğin son haftalarında görünmeye başladı, doğduğunda da bakıldı çok şükür hiçbir sorun yoktu.Keşke sıvı aldirmasaydiniz çünkü küçük olduğu için görünmeyebiliyor.Umarim sizin de sağlıklı doğar üzülmeyinMerhaba aynı sorunu bende yaşıyorum 22 haftalık hamileyim geçen hafta doktorumun önerisiyle aminiyosentez yaptırdım sonuçları bekliyorum. Sizin süreciniz nasıl ilerledi çok merak ediyorum inşallah bebeğiniz sağlıklıdır
Merhaba aynı sorunu bende yaşıyorum 22 haftalık hamileyim geçen hafta doktorumun önerisiyle aminiyosentez yaptırdım sonuçları bekliyorum. Sizin süreciniz nasıl ilerledi çok merak ediyorum inşallah
Amin inşallah Allah razı olsun.Sizin de bebeğiniz sağlıkla doğsun ,sağ salim kucağınıza almak nasip olsun inşallahSafra kesesinin görülmemesiyle birlikte doktor bağırsakta da parlama var birince seviye deyince korktuk genetik hastalık olmasından o yüzden kabul ettim. Bebeğinizin isağlıklı doğmasına çok sevindim rabbim uzun ömür versin inşallah. Umarım bizimde en kısa sürede görünür günler geçmek bilmiyor. Yanıtınız için çok teşekkür ederim
Dört farklı doktorla görüştük maalesef safra kesesinin görünmesini beklemekten başka çaremiz yok birde aminiyosentez sonucu bekliyoruz tabi inşallah bizimde sonuçlarımız sizinki gibi iyi olur. Allah razı olsun çok sağ olunAmin inşallah Allah razı olsun.Sizin de bebeğiniz sağlıkla doğsun ,sağ salim kucağınıza almak nasip olsun inşallahMoralinizi bozmayın birkaç doktora muhakkak bu konuda danışın biz öyle yaptık,içinizi de ferah tutun
Çok teşekkürlerAmin inşallah Allah razı olsun.Sizin de bebeğiniz sağlıkla doğsun ,sağ salim kucağınıza almak nasip olsun inşallahMoralinizi bozmayın birkaç doktora muhakkak bu konuda danışın biz öyle yaptık,içinizi de ferah tutun
Merhaba amniyosentez ilk sonucum temiz çıkmasına rağmen ikinci sonucumda üreme olmadı yani test geçersiz sayılıyor gibi oldu. Ordan kalan hücreyle mikroarray testi yapıldı maalesef kromozom eksikliği çıktı bu arada nerdeyse tüm sonuçlar çıkana kadar yaklaşık 3 ay geçti 31 haftalık hamileyim gebelik sonlandırılacak. Bebeğimde kol bacak geriliği kalp sorunu da çıktı. Allah herkese bebeğini sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallahDört farklı doktorla görüştük maalesef safra kesesinin görünmesini beklemekten başka çaremiz yok birde aminiyosentez sonucu bekliyoruz tabi inşallah bizimde sonuçlarımız sizinki gibi iyi olur. Allah razı olsun çok sağ olun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?