- 4 Mart 2016
- 3.084
- 2.810
- 83
- Konu Sahibi lightpinklady
-
Aynen,ben de etmiyorum. Onlar icin hadi hemen bakalim da bitsin diye yaptiklari bisey,gozden kacan kucucuk bisey bizim icin dert haline gelebiliyo..Bi de onemli bisey varsa da ustunde durmuyo kimisi,zaman.kaybi yaptiriyorlar insana..Benim kızımda kırk gunlukken devlet hastanesinde kalça cıkığı konmuştu doktor karşıda medical var aleti hemen getirin takalım deyince eyvah dedım Önemli bısey yurumeyecek herhalde normalde 100 lira olan aparatı 500 liraya sattılar bizesonra özele goturdum aklım başıma gelince tekrar bakmaya gerek yok yanlışlık olmaz genelde dedi bıray sonra baska doktora gittik ve bişey yok hersey normal dendi bıray içinde bu kadar değişiklik olmaz yanlış ölçmüşler dendi yinede 6 aylıkken röntgen cekerız dendi sordum zararı yok kendi Çocuklarıma da Öyle yaptım dedi işini yanlış yapan ve fırsatçılık yapan kim varsa hakkımı helal etmiyorum allah sorsun o an ömrümden ömür gitti uzattım kusura bakmayın imkanınız varsa baska donanımlı bir hastanede tekrar baktırın sevgiler Rabbim korusun kuzuyu
evet rontgen zararlı.. ama bu zarardan kaçarak gözden kaçırabileceğin şeyler bebek için daha zararlı bunu unutma. rontgen vucuda bi miktar radyasyon yüklüyor. ve bu da vucutta belli zaman kalıyor. tahmin ediyorum bebiş şu an sütünü alıyordur. ek gıda da alıyorsa vucut içindeki radyasyondan daha çabuk kurtulmak için yoğurt yedirirsin bol bol ki anne sütü de az da olsa bunu sağlar diye düşünüyorum. yani radyasyon vucudu terkeder ama bir ihmal geri dönülmez zararlara yol açabilir canım. benim nacizane fikrim bu
Bi doktor,ara bezi kullan dedi 1ay daha.. dun gittigim ara bez bi ise yaramaz bunu bil dedi...artı eksiyi düşüneceksiniz. Allah korusun kalça çıkıklığa varsa sadece çift bez kullanmayla geçecekken daha farklı boyutlara gidebilir. ben olsam çektirirdim.
Evet geziyoruz. Bi de sure kisitli su an. Eger varsa bisey zaman gecirmeden mudahale de gerekiyor. Ya cok muallakta kaliyorum. Netten de bakiyorum doktorlar ikiye ayrilmis rontgen konusunda..Bence bir kereden cok buyuk zarar gormez uzun sure maruz kalmayacak sonucta isinlara ama normal diyen doktor da olmus istersen bir doktora daha goster canim. Bazen fikir birligi olmayinca geziyoruz birkac doktor mecburen.
Anlamazsiniz cocugunuz yoksa.. ben de bundan 4 ay once cektir nolcak salak misin cocugun gelecegi onemli derdim de.. off..Anlamıyorum bazen sizleri ya, sonuçta gerekli ki Dr istemis, ilerde çocuğun topal kalsa daha mı iyi?
Gecmis olsun,gerci uzun yillar once gecmis gitmis sanirim da.. cocuklugnuz bebekliginiz hastanelerde gecmis galiba hatirlamasi guzel olmasa gerek37 yaşındayım
Bundan yıllar önce kalça çıkığı ile dünyaya gelmişim ama teşhis vs hep röntgenle konulmuş zira o Zaman usg vs yok
Üstüne anestezi ile yerine oturtma aylarca alçı vs vs
Kaç röntgen çekmişlerdir bilmiyorum ama çocuğum da var çok şükür herhangi bir rahatsızlığım da şimdiye kadar çıkmadı
Gerekli deniyorsa yaptırın zira o hastalık
Ne kadar erken tedavi edilirse o kadar kolay ve çabuk iyileşir
Bir de altını açınca burada tarifim için kusura bakmayın ama cinsel organının dudaklarının simetrisine de bakın
Bir yakınımızın kızının kalça sıkıntısını oradan fark etmiş annesi
2 radyolog ve 2ortopediste gittik smdiye kadar.. radyologlar farkli ölcum verdi,birine gire hersey normal birine gore baya bi gerilik var...Usg de radyasyon yok. Rontgen cektimek icinize sinmezse 2. Bir doktor gorusu alin istereniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?