- 4 Mart 2016
- 3.084
- 2.810
- 83
- Konu Sahibi lightpinklady
Merhaba arkadaslar yine ben...Bebegim 4aylik oldu,kalca usg 1ay kadar once cekilmisti ve kalca gelisim geriligi var denmisti sagda.. (alfa açisi 52 cikmisti) Cocuk pek bi kipir kipirdi acaba olcum yanlis mi oldu ki diye dusundum,icim rahat etmedi gidip baska yerde daha usg cekimi.yaptrdim.. orda hersey gayet normal cikti.. ( ayni bacak, açi bu sefer de 62 cikti)
(Herseyin normal.olablmesi.icin alfa açisinin 60in ustu olmasi gerekiyor..)
Bacak bogum pililerinde de sanki bi esitsizlik sezdigim icin bugun bi ortopediste gittim,doktora anlattim boyle boyle.. gozle elle muayene etti,kesin sonuc icin rontgen cekelm dedi. Ama icim.hic rahat degil
Kucucuk bebege radyasyon aldirmak hic dogru gelmiyor,ic organlari etkilenir mi... yani kiz bebek bir de,pelvis bolgesinden alincakmis rontgen..daha hic biyeri tam olusmadi...ilerde sorunlarla karsilasir mi ergenlikte yada eriskinlik doneminde...
radyasyon isinlari zararli olur bence...
Benim durumumda olup da cektiren yada cektirmeyen varmi acaba... yardimci olanlara smdiden tesekkurler
Duzenleme.. Yarin icin usg randevusu aldim,fakat doktorum rontgen cektirmem konusunda israrli..
Bir de,sonuclarin normal gozuktugu hastaneye gitmis olsaydim ilk olarak, aklimda hic kusku kalmayacakti.. neye inanacagimi sasirdim
(Herseyin normal.olablmesi.icin alfa açisinin 60in ustu olmasi gerekiyor..)
Bacak bogum pililerinde de sanki bi esitsizlik sezdigim icin bugun bi ortopediste gittim,doktora anlattim boyle boyle.. gozle elle muayene etti,kesin sonuc icin rontgen cekelm dedi. Ama icim.hic rahat degil

radyasyon isinlari zararli olur bence...
Benim durumumda olup da cektiren yada cektirmeyen varmi acaba... yardimci olanlara smdiden tesekkurler

Duzenleme.. Yarin icin usg randevusu aldim,fakat doktorum rontgen cektirmem konusunda israrli..
Bir de,sonuclarin normal gozuktugu hastaneye gitmis olsaydim ilk olarak, aklimda hic kusku kalmayacakti.. neye inanacagimi sasirdim