bebegin pipisi

kelebek1979

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
25 Şubat 2020
1.447
1.301
83
45
son zamanlarda bizim bebişte dikkatimi çeken birşeyi sormak istedim. birazda çekinerek soruyorum, kusuruma bakmayın lütfen. erkek bebiş olan anneler için esasında sorum. bizim bebegin pipisine baktıgımda özellikle uykudan uyanında altını değiştirmek için açtıgımda biraz büyümüş gibi oluyor. yani nasıl anlatabilirim bilemiyorum, kelimeleri dogru seçmeye çalışıyorum, yanlış kelime yazarsam lütfen affedin beni, ama hani böyle yetişkin erkeklerin pipisinin büyümesi gibi birşey oluyor. her zaman olmuyor, ama uykudan uyanınca hep altını değiştirmeye çalışırım ve bazen altını değiştirirken pipisinde bunu gözlemliyorum. uykunun verdigi rahatlık ve gevşeme ile mi oluyor acaba ?
affınıza sığınarak bilginiz varmı diye bir sormak istedim.
bebegim 1 yaşında, ve son 1-2aydır bunu gözlemliyorum

Erkekek çocukları hangi yaşta olursa olsun tuvalete skstiklarinda pipileri kalkar biraz :) . Endişe duymayin. Benim oglanda da oluyo🙈

Korkmayin bu bebeginizin saglikli oldugu anlamina geliyor. Normal bir durum.

Haha ay canım tuvaleti geliyordur onun ondan. Benim oğlumda da hep uykudan uyandığında olur, salinca geçer. Bu iyi bir şey tutma refleksi var demek ki tuvalete rahat alışır.

Teşekkür ederim herkese cevaplarınız için.

eşime bu yorumlarınızı anlattım, sonra da sordum, pekiii sizde de aynı durum oluyormu ? Yani çişiniz geldiğinde böyle oluyormu diye. Yok olmaz dedi. Yani herhalde çocuklara özgü bir durum ????

son zamanlarda bizim bebişte dikkatimi çeken birşeyi sormak istedim. birazda çekinerek soruyorum, kusuruma bakmayın lütfen. erkek bebiş olan anneler için esasında sorum. bizim bebegin pipisine baktıgımda özellikle uykudan uyanında altını değiştirmek için açtıgımda biraz büyümüş gibi oluyor. yani nasıl anlatabilirim bilemiyorum, kelimeleri dogru seçmeye çalışıyorum, yanlış kelime yazarsam lütfen affedin beni, ama hani böyle yetişkin erkeklerin pipisinin büyümesi gibi birşey oluyor. her zaman olmuyor, ama uykudan uyanınca hep altını değiştirmeye çalışırım ve bazen altını değiştirirken pipisinde bunu gözlemliyorum. uykunun verdigi rahatlık ve gevşeme ile mi oluyor acaba ?
Bizimkinde de oluyor bu durum. Ben elimle duzeltiyorum , burusuklugu gitsin diye . Hatta yumurtaliklarinda kayma oluyor mu ediyor mu diye de sık sık kontrol ediyorum. Cisi geldiginde oyle olmuyor ama 🤗

Oğlum 3 aylik bizde de oluyor bi yerde okumuştum erkek bebeklerin anne karnından itibaren ereksiyon halinde olabildiklerini. Tıpkı büyük erkekler gibi yani 😊😊

Back