- 1 Mart 2022
- 17
- 21
- 30
- Konu Sahibi Bayburt gulu69
27 yaşındayım 6 aylık evliyim Primer overyan yetmezliği teşhisi kondu 15 yaşındayken hiç ilaçsız adet görmedim bir sürü hormon tedavileri aldım 16 yaşında tüm yumurtalarım tükenmiş FSH 70lerde yaklaşık 5 6 sene boyunca her gittiğim doktor aynı şeyi söyledi yurt dışından nakil gerekiyormus bı sure ilacı bıraktım tedavileride ilacı bırakınca tabi adet olmak ne mümkün 1 2 sene sonra tekrar gittim tekrar ilaca başladım adet oldum baya bı süre sonra ilaçla da olamadım tekrar bıraktım sonra evlendim 2aylik gelinken tekrar gittim kadın hastalıkları bölümüne tahlil verdim FSH 37 ye düşmüş ultrason bakildi yumurtamın olmadığını bebeğimin olmayacağını erken menopoza girdiğimi söylediler bekarken hiç takilmadigim bı konu evliyken çok zor geliyor dayanamadım çok üzüldüm ağladım bide dedim özel doktora gideyim eşimde umitlendi dedi beraber gidelim gittik ne tahlil istedi ne bi rahim filmi neyse gittik ben ultrason bakılıyorum zaten bildiklerim yetmez miş gibi Yenisi eklendi rahmim kız çocuğu rahmi gibiymis ve hiç bi şekilde hamile kalamazmisim eşimin yanında bana bunları demesi çok canımı yaktı ağlayarak çıktım odadan biraz hava alıp arabaya bindim ama sakinleşemiyorum sonra bi anda telefonu elime alıp Instagrama baktım bu bı işaret ti fito terapi diye bı yöntem varmış kısırlığa çare oluyormus aradım hikayemi anlattım güvenilir ilgili gayet anlayışlı insanlar şimdi o tedaviyi uyguluyorum 1ayi geride bıraktım önümüzdeki haftalarda tekrar bı kadın hastalıkları bölümüne gidip tahlil vereceğim İnşallah hakkımda herşeyin hayırlısı olur sizlerden tek istediğim dua rabbim hiç kimsenin kucağını boş bırakmasın şimdiden teşekkürler içimi dökmek iyi geldi