Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Bebeğin kusmuğun da kan olması
- Konu Sahibi aygull120
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 6 Aralık 2017
- 6.354
- 6.517
- 198
Soğuk algınlığı, öksürük vs olan bir hastalık geçirdim yakın zamandaArkadaşlar 6 buçuk aylık bebeğim var kusmuğun da çok az miktarda kan vardı başına gelen ve ya konuyla ilgili bilgisi olan başına gelen var mııı???
Yok hayır geçirmedi sadece emerken su falan içerken çok iştahlı içiyor ve öküsürüypr ara da boğazı tahriş olabilir mi ?Soğuk algınlığı, öksürük vs olan bir hastalık geçirdim yakın zamanda
- 6 Aralık 2017
- 6.354
- 6.517
- 198
Hayir o yüzden tahris olduğunu düşünmüyorum bir doktora danışmak ta fayda var benceYok hayır geçirmedi sadece emerken su falan içerken çok iştahlı içiyor ve öküsürüypr ara da boğazı tahriş olabilir mi ?
Hayir o yüzden tahris olduğunu düşünmüyorum bir doktora danışmak ta fayda var bence
- 23 Ekim 2020
- 693
- 802
- 53
Yok hayır göğsüm de yara yok kontrol ettim ama 2 defa oldu çoğu boğazı tahriş olmuştur bazı bebekler kusarken zorlanır boğazı tahriş olurmuş öyle diyorlar ama anlamadım ne kadar doğru bilemem doktoruyla konuşacağım yarın ama acil bişey mi ondan bilen varsa bi de buraya yazmak istedimBenim göğsümde yara olmuş ben farkında olmadan emerken kanamış,ben de fark etmedim.sonrasında kusmugunda kan olmuştu ben öyle fark etmiştim.oyle bir şey olabilir mi sizin de acaba
- 30 Eylül 2022
- 2.455
- 3.322
- 63
Tırnakları uzun mu damağını tirnaklamis olabilir kusunca kanamistir falanYok hayır göğsüm de yara yok kontrol ettim ama 2 defa oldu çoğu boğazı tahriş olmuştur bazı bebekler kusarken zorlanır boğazı tahriş olurmuş öyle diyorlar ama anlamadım ne kadar doğru bilemem doktoruyla konuşacağım yarın ama acil bişey mi ondan bilen varsa bi de buraya yazmak istedim
Bunu hiç kontrol etmemiştim her bebekte aynı mı bilmiyorum ama tırnakları çok çabuk uzuyor bizimkinin sıklıkla törpülüyorum ama sürekli damaklarını yolmaya çalışıyor malum diş dönemi kontrol edeceğim teşekkür ederimTırnakları uzun mu damağını tirnaklamis olabilir kusunca kanamistir falan
- 30 Eylül 2022
- 2.455
- 3.322
- 63
Birinden duydum da ben bunu çocuk kusunca kanı görüp çok panik olmuşlar damağından gelmiş sizde bir bakın bakalım kırmızı birşey yemişte olabilir mi acabaBunu hiç kontrol etmemiştim her bebekte aynı mı bilmiyorum ama tırnakları çok çabuk uzuyor bizimkinin sıklıkla törpülüyorum ama sürekli damaklarını yolmaya çalışıyor malum diş dönemi kontrol edeceğim teşekkür ederim
Birinden duydum da ben bunu çocuk kusunca kanı görüp çok panik olmuşlar damağından gelmiş sizde bir bakın bakalım kırmızı birşey yemişte olabilir mi acaba ben de çok panik oldum doktoruna yine soracağımda o zamana kadar bilgi toplamak istedim kırmızı birşey yemedi ona eminim
Kırmızı birşey yemediğine eminim yedirmedim ben de çok panik oldum yarın doktorunu arayacağım ama o zamana kadar bilgi toplamak istedim her en ufacık şeyinde ortalığı velveleye veriyorum o yüzden bu sefer bi araştırmak istedim acemi annelik işte Şuan gece uykusunda sabah uyanınca ilk iş kontrol edeceğim teşekkür ederimBirinden duydum da ben bunu çocuk kusunca kanı görüp çok panik olmuşlar damağından gelmiş sizde bir bakın bakalım kırmızı birşey yemişte olabilir mi acaba