- 16 Haziran 2024
- 15
- 3
- 1
- 23
- Konu Sahibi Beyzanur09
Merhaba 1 aylık bebek ayda kaç kilo almalı 400 gram çok mu az
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çok teşekkür ederim600-1000 Gr arası almalı 400 az fakat emzirme sıklığıni arttırın yarimsaat yada her agladiginda verin. Emzirme her memede en az 15 dk olmali.Emzirme sonrası sağımda yapabilirsiniz sütü arttırmada yardımcı olur.Bol su için 4 lt kadar.
Çişli bezi var ama şimdi 2 gündür kaka yapmıyor yaptığında da çok sıvı yapıyorSütünüzü arttırmak için 2-3 yemek kaşığı dut kurusunu 2 su bardağı suyla 10 dk kısık ateşte kaynatın. Suyunu içip yiyin. Emzirme kampı uygulayın. Sürekli meme verin. Ne kadar çok talep o kadar çok süt. Günde 4-5 yumurta ağırlığında çişli bez işlerin yolunda gittiğini gösterir.
Kaka yapmaması karnının doymadığını mı gösterirSütünüzü arttırmak için 2-3 yemek kaşığı dut kurusunu 2 su bardağı suyla 10 dk kısık ateşte kaynatın. Suyunu içip yiyin. Emzirme kampı uygulayın. Sürekli meme verin. Ne kadar çok talep o kadar çok süt. Günde 4-5 yumurta ağırlığında çişli bez işlerin yolunda gittiğini gösterir.
Hayır süt bebekleri 10 güne kadar kaka yapmaya bilirlerKaka yapmaması karnının doymadığını mı gösterir
Gazı kokuyor kakası da sarı ama çok cıvık oluyor ishal gibi üşüttüm mü acaba dedim bende ondan mı zorlanıyorHayır süt bebekleri 10 güne kadar kaka yapmaya bilirler
Hayır anne sütü alan bebeklerde 10 güne kadar normal kabul ediliyor kaka yapmaması bebeğin huzursuzluğu karın şişliği, sertliği yoksa. Bol bol masaj yapın. Karın üstü egzersizleride hareketi sağlıyor.Kaka yapmaması karnının doymadığını mı gösterir
Bu havada nasıl üşütebilir ki ama. Cıvık olması normalGazı kokuyor kakası da sarı ama çok cıvık oluyor ishal gibi üşüttüm mü acaba dedim bende ondan mı zorlanıyor
700-1000 kilo arasi almalı diye biliyorum bebeğinizin beslenmesini artirin belki sütünüz yetersiz geliyordurMerhaba 1 aylık bebek ayda kaç kilo almalı 400 gram çok mu az