• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebeğin kilo alması için

Rzkyr

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
Merhaba hanımlar 15 haftalık hamileyim,bebeğimin sağlıklı kilo alması için,haftasıyla uyumlu olması için neler yiyebilirm ? Yumurta ,peynir ,ceviz ,et bunları yiyorum tabi ama farklı ,iyi geldiğini gördüğünüz veya duyduğunuz önerileriniz var mı acaba ?☺️

Benim doktorum haftada 1 tavuk et balik yememi onerdi. Mesela bi ogune haftada 1 kere bunlardan mutlaka 100gram eklememi onermisti. Illa cok yemene gerek yok demisti. Bakliyat ve sebzeyi de haftada 1 tuket demisti. Birde mumkun oldukca ev yapimi yogurt kefir organik yumurta onerdi. Ara ogunlerde de cig kuruyemis ozellikle ceviz. Ben 19. haftadayim simdiye kadar gelisimi iyi demisti ve sadece 2 kilo aldim. Meyve tuketimini de ara ogunlere bol bi oturusta 2-3 meyve yemek yerine oglen 1 muz ogleden sonra 1 elma aksam 2 mandalina gibi ornek vermisti. Ben de senin gibi cok dikkat ediyorum guzelce kilo alsin diye. Ama gereksiz cok yememeye calisiyorum. :)

Benim doktorum haftada 1 tavuk et balik yememi onerdi. Mesela bi ogune haftada 1 kere bunlardan mutlaka 100gram eklememi onermisti. Illa cok yemene gerek yok demisti. Bakliyat ve sebzeyi de haftada 1 tuket demisti. Birde mumkun oldukca ev yapimi yogurt kefir organik yumurta onerdi. Ara ogunlerde de cig kuruyemis ozellikle ceviz. Ben 19. haftadayim simdiye kadar gelisimi iyi demisti ve sadece 2 kilo aldim. Meyve tuketimini de ara ogunlere bol bi oturusta 2-3 meyve yemek yerine oglen 1 muz ogleden sonra 1 elma aksam 2 mandalina gibi ornek vermisti. Ben de senin gibi cok dikkat ediyorum guzelce kilo alsin diye. Ama gereksiz cok yememeye calisiyorum. :)
Çok güzel anlatmışsınız🥰ben kuruyemiş pek yemiyorum açıkcası meyve de yemediğim günler oluyor 😊🥲ama dikkat edeceğim bundan sonra bebeğimin kilosu sadece 1 gün gerideydi en son gittiğimde ben yine de dikkat edeyim ve araştırayım demiştim 🙈teşekkür ederim önerileriniz için 🥰

Back
X