Bebeğin kesesi ve kalp atışları

Buso15

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
20 Ocak 2017
193
89
48
31
Merhaba herkese hamile olduğumu yeni öğrendim adetime 7 gün varken erken gebelik testinde çok çok silik ikinci çizgi dün yani 6 gün kala da normal kaset teste gözle görülür ikinci silik çizgiyi gördüm ve sağlık ocağına hemen kan verdim değerim 52 çıkmış adetime şuan 5 gün var ayın 2 su adet günüm. Beta HCG değeri kaç olduğunda kese görülür ve kalp atışları duyulur acaba ?

Kesenin gorulnesi icin hcg degerinin 1500 uzeri olmasi lazimmis kalp atisinida keseyi gordukten 10 gun yada iki hafta sonrasina cagiriyo doktorlar genelde

Kesenin gorulnesi icin hcg degerinin 1500 uzeri olmasi lazimmis kalp atisinida keseyi gordukten 10 gun yada iki hafta sonrasina cagiriyo doktorlar genelde
Ben ilk kızımda 6. Haftanın içinde duymuştum kalp atışlarını beta HCG kaçtı bilmiyorum ama 5 sene geçmiş unutmuşum bazı şeyleri sorayım dedim o zaman keseyi görmek için ayın 6 7 sini beklenen gerekiyoor galiba

Yani o zaman kac haftalik olursun bilmiyorum ama soyle diyim ben 5 haftalikken keseyi gordum doktorum iki hafta sonra gel kalp atisi icin dedi pazartesi gunude kalp atisini duymaya gitcem insallah tam 7 hafta oluyo pazartesi gunude en son adet tarihime gore

Anladım sabredip beklicez o zaman Allah'ım sağlıklı etsin inşallah hamileliklerimizi

3700 lu degerlerde vajinal bakilinca zar zor gorduk keseyi. Bence duzenli olarak betayi takip et yukselisine bak. Bu degerlere gelince gidersin. Tabi kisiden kisiye farkeder kimi 2 binlerde de goruyordur ama en az o degerlere ulasman lazim oldukca erken farketmissin gebeligini. Suan yapilacak tek sey beta takibi

Testlerde nasıl çıktı anlamadım zaten adetten 6 gün önce çıkması beni çok şaşırttı hala inanamıyorum salı günü tekrar sağlık ocağına gidip kan vereceğim Dr muayenesine gitmek için acele etmeyin diyorum gittiğimizde bebeği de görelim direk inşallah Allah'ın izniyle

Evet en guzeli o sekilde olmasi zaten. Kese bebek hepsini bir arada gormek ama kanda yukselisi takib edin duzenli.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…