• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bebeğin kesesi küçük olanlar ...

kızlar merhaba kafayı yemek üzeyim uzun bekleyiş sonucu hamile olduğumu öğrendim şuan 7+1 günlük hamileyim kalp atışlarını falan dinledik bebeğin bundan 10 gün önce gittiğimde bebeğin kesesi 7mm idi 10 gün gün sonra tekrar çağırdı ve gttiğimde 11.4 mm olmuş kese ama doktor sorun olduğunu bebeğin büyük kesenin küçük olduğunu böle devam ederse bebek keseye sığmaz ve düşük olur dedi . çok moralim bouk günlerdir ağlıyorum pazartesi günü başka bir doktora daha gidicem dua edin lütfen bebeğim normale dönsün su içmek iyi diye duyduğumdan günde 2 lt su içiyorum inşşşş düzelicek allahım benden almasın bebeğimi .... bu konuda fikri olan varsa bana yardımcı olsun lütfenn ....

kızlar merhaba kafayı yemek üzeyim uzun bekleyiş sonucu hamile olduğumu öğrendim şuan 7+1 günlük hamileyim kalp atışlarını falan dinledik bebeğin bundan 10 gün önce gittiğimde bebeğin kesesi 7mm idi 10 gün gün sonra tekrar çağırdı ve gttiğimde 11.4 mm olmuş kese ama doktor sorun olduğunu bebeğin büyük kesenin küçük olduğunu böle devam ederse bebek keseye sığmaz ve düşük olur dedi . çok moralim bouk günlerdir ağlıyorum pazartesi günü başka bir doktora daha gidicem dua edin lütfen bebeğim normale dönsün su içmek iyi diye duyduğumdan günde 2 lt su içiyorum inşşşş düzelicek allahım benden almasın bebeğimi .... bu konuda fikri olan varsa bana yardımcı olsun lütfenn ....

Canim merhaba moralini bozmak istemem ama kendimi anlatayim bende 6nci haftanin icinde muayene olmustum kalp atimini dinledik fakat doktor biseylerin yolunda gitmedigini kesemin normalden kucuk kaldigini ve o hafta cok cok ii beslenmem gerektigini benim icin cok onemli bi hafta oldugunu soyledi ve normalde bi ay sonra tekrar cagircaktim ama bu durumda tekrar gormem lazim ddi ve bi hafta sonrasina tekrar bi muayene ayarladi. Ancak ben muayene gunune yetisemeden kanamam basladi 4gun sonrasi ve dusuk yaptim :(

Back