Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Umarım teşekkürlerBen 5+4te gittiğimde görünmedi sonraki randevu 7+2ydi o zaman göründü. 6.hafta içinde gitmemiştim ama görünebilir yani
Ya evet bana ilk kontrolümde 4 haftalık dedi ama hem kese vardı Hemde yolk sac vardı bana sanki 4 haftadan fazla gibi geldi çevreden de duyduğum kadar 4 haftalıkta bunların görünmesi için erkendi. Yarın da 6+3 oluyor5+1 de kese bile yoktu. 6+4 de kese ve kalp atışı vardı
Biz keseyi gördük sağlıklı gebelik olduğunu gösteren yolk keseyi de gördük ama bebeğimide umarım yarın görürüm sabah kontrolüm var tüm kötü ihtimaller ortadan kalktı ama yine de başka sorun olabilir mi acaba diye endişe ediyorum göremediiğim içinCanım bende hamileyim şuan kese oluşmuş bebek daha göremedik adetim düzensiz polikistik över olduğum için haftasını da hesaplayamadı doktor bebeğin oluşumu herşeyi belirler dedi
Polikistik overde gebe kalmak aslında çok zor bir engel bi arkadaşımda bu şekildeydi 2 yıl kadar çocuğu olmadı ama şuan Oda hamile cinsiyeti Bile belli o yüzden sizde endişe etmeyin bebek gelişimini bu tarz şeyler etkilemiyorCanım bende hamileyim şuan kese oluşmuş bebek daha göremedik adetim düzensiz polikistik över olduğum için haftasını da hesaplayamadı doktor bebeğin oluşumu herşeyi belirler dedi
Sağ Salim kucağınıza alırsınız inşallah canım Allah analı babalı büyütsünBiz keseyi gördük sağlıklı gebelik olduğunu gösteren yolk keseyi de gördük ama bebeğimide umarım yarın görürüm sabah kontrolüm var tüm kötü ihtimaller ortadan kalktı ama yine de başka sorun olabilir mi acaba diye endişe ediyorum göremediiğim için
Biliyorum canım benim ikinci gebeliğim ilkini geç ögrendigim için herşeyi görmüştüm bu sefer ki hamileliğimde kese içinde daha bebek oluşumu olmadığı için biraz tedirgin oldum adet tarihim belli olmadığı için ne zaman hamile kaldığımı bilmiyorumPolikistik overde gebe kalmak aslında çok zor bir engel bi arkadaşımda bu şekildeydi 2 yıl kadar çocuğu olmadı ama şuan Oda hamile cinsiyeti Bile belli o yüzden sizde endişe etmeyin bebek gelişimini bu tarz şeyler etkilemiyor