Bebeğin kanala girmesi için ne yapabilirm...

Haklisin canim hayirlisi ile ins bende en kisa zamanda kavusurum yavruma korku sardi iyice bakalim bol bol dua ediorum ama dogumu dusununce ruhum daralio :KK43:
korkma canm senin korkun bebegi etkiliyo haberin olsun kirktukca dogmnda zor olur korkma sakn olcaksn ve doktorunun dediginidedigin yap yeter

korkma canm senin korkun bebegi etkiliyo haberin olsun kirktukca dogmnda zor olur korkma sakn olcaksn ve doktorunun dediginidedigin yap yeter

Haklisin Canim benim carsamba izin almis esim carsamba gidicez baya heyecanliyim bakalim ne diycek

hayirli haberlerle gelirsin insallah haberini bekliyorum

Canim yarin muayne olucaz esim ozamana izin almis :)
bugun bir garibim ya belim ve kasiklarim agriyor ama en cokta bel agrisini hissediyorum nedense regl olacakmisim gibi agriyor

Canim yarin muayne olucaz esim ozamana izin almis :)
bugun bir garibim ya belim ve kasiklarim agriyor ama en cokta bel agrisini hissediyorum nedense regl olacakmisim gibi agriyor
canm dikkatli ol benimde iyle oldu gecmezse hemen gitme iyice artmasini bekle yoksa yatirirlar ve muayene ederler sabah aksam hic tavsiye etmem nisanin gelene kadar bekle evde nisanda pembemsi hafif kirmizili oluyo bulas bulas oluyo habern olsun canm

canm dikkatli ol benimde iyle oldu gecmezse hemen gitme iyice artmasini bekle yoksa yatirirlar ve muayene ederler sabah aksam hic tavsiye etmem nisanin gelene kadar bekle evde nisanda pembemsi hafif kirmizili oluyo bulas bulas oluyo habern olsun canm

Anladim canim yok yarin normal kontrol gunum var ve agrim gecti yalanciymis.
bende ogle yapicam suyum yada nisanim gelmedigi surece gitmiycem doktora felan.
Sagol tatlim yazdigin icin nisan nasil bisi bilmiorum :KK43:

insallah gununde dogar bebegin canm dedigim gibi pembemsi ve hafif kanli oluyo bu azda gelebilir cok da gelebilir benim ki bir gun boyunca gelmisti surekli ertesi sabah dogm yaptim sknti yapma bunlari kendine

insallah gununde dogar bebegin canm dedigim gibi pembemsi ve hafif kanli oluyo bu azda gelebilir cok da gelebilir benim ki bir gun boyunca gelmisti surekli ertesi sabah dogm yaptim sknti yapma bunlari kendine

Anladim birtanem sagolasin insallah bakalim yarin gidicez kac kilo olmusuz ne alemdeyiz doktor amcamiz bir baksin :)

BENCE SENİNKİ 40 HAFTAYI BEKLEMİYECEK ERKEN GELECEK:)))))

X