Bebeğin kanala girmesi için ne yapabilirm...

Gzm38

Guru
Kayıtlı Üye
19 Kasım 2014
979
322
39 haftalik hamileyim sancilarm basladi nst de gorunuyo ama bebek kanala inmemis inmesi icin ne yapabilirim ??

Canım normal doğum yapan bir annenin hikayesini okumuştum squat hareketleri yapıyordu ve bol bol yürüyordu

pazartesiden beri yorulsamda surekli merdiven inip cikiyorum parktaki spor aletlerini yapiyorum saatlerce yuruyorum bi degisiklik oldumu bilmiyorum ama gitmeye korkuyorum haftaya gidicem tekrar kontrole insallah normal olur senin dedigin hareketleride yapicam insallah ise yarar

İnşallah canım son ana kadar pes etme bence bebeğin geleceği zamanı kendisi seçsin planlı sezeryan yapılmasına izin verme. Allah gönlüne göre versin bebeğini sağlıkla kucağına almayı nasip etsin :)

amin canm insallah 3 gundur hastanedeyim 1 cm acilma var hala kabizligim vardi bebek ondan inmiyomus biraz once muayne eden hemsire soyledi allah razi olsun ilacda yapti bugun degil ama yarn dogurursun dedi allahin izniyle kavusucam ogluma 2 gun icinde :)

İnşallah güzel haberlerini bekliyoruz canım

bol bol yürü. ben 9 martta sabah doktorda idim daha inmemişti bi sonraki gün dogum yaptım düsün :) bu arada ben sancıları yatakta karsılama taraftarı degilim ne kadar ayakta olursan o kadar iyi. pazartesiyi evde oturup yürüyüp gecirdim. gece doktora gittik orada buldugum her fırsatta gezdim ve oturdum nst aralarını hep degerlendirdim ve buldugum her fırsatta temizlikcinin peşinden gidiyordum esimi ve annemi görüyordum :) nasıl gündü ya arkalarını kolluyordum resmen :)

beni biraksalar bende ablamlarn yanina inicem ama izin vermiyolar sadece koridorda geziyorum sabah 4 te nisanm geldi doktor 2 cm aciklik oldugunu soyledi bende yorulmadigm surece yuruyorum sancilarm cok fazla ama artik ogluma yalvariyorum nolursun gel diye :)

oyyy cok az kalmis geliyo yumurcak :) 4 ay once bugun biz odamiza gecmistik emziriyordum ve surekli uyuyordu :) ciktigini aamiycaksin bile annesi güzel gunler sizi bekliyo :)

oyyy cok az kalmis geliyo yumurcak :) 4 ay once bugun biz odamiza gecmistik emziriyordum ve surekli uyuyordu :) ciktigini aamiycaksin bile annesi güzel gunler sizi bekliyo :)
allah uzun ve saglikli omurler versin ablacm allah anneli babali buyutsun bebisinizi :)insallah abla ya insallah dogsn artik sancm cok artti bide yrurken sanci geldiginde nefes alark ikiniyorum bi zarari olur mu?

allah uzun ve saglikli omurler versin ablacm allah anneli babali buyutsun bebisinizi :)insallah abla ya insallah dogsn artik sancm cok artti bide yrurken sanci geldiginde nefes alark ikiniyorum bi zarari olur mu?
galiba dogum gerceklesti hamilelik takvimin kalkmıs. hayırlı evlat olsun güle güle büyüt insallah :)

dun sabah saat 4.25 de aglumu kucagima aldim bizimm icin baya zordu cok ikinmama ragmen oglumun asaya inmesine yeterli olmadigu icin oglumu sikintiya soktu ebeler karnima bastira bastira cikardilar oglumu ama cok guzel bisey rabbim herkeze yasatsin ikimzde cok iyiyiz hamdolsun :)

Canim ya atlatmissin kavusmussunuz ya onemli olan o bende cok korkuyorum normal dogumdan bakalim hakkimizda hayirlisi

Canim ya atlatmissin kavusmussunuz ya onemli olan o bende cok korkuyorum normal dogumdan bakalim hakkimizda hayirlisi
sende saglikli bi sekilde alirsin insallah kucagina bebegini ebelern dedigini yaparsan zorlanmazsin merk etme benm bebek inmedi asaya o kadar iknmama ragmen kalp atislari duzensiz olmaya baslamisti o yuzden zorlandim ben ama insallah seninki cok kolay gecer korkma dua et sadece

Haklisin canim hayirlisi ile ins bende en kisa zamanda kavusurum yavruma korku sardi iyice bakalim bol bol dua ediorum ama dogumu dusununce ruhum daralio

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…