• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebegin kalp atışlarını karna dokununca hissetmek mümkün mü?

Esralhan

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
10 Nisan 2015
861
469
33
39
Kızlar, ben karnima dokununca cok hızlı bir ritimde kalp atışı gibi birşey hissediyorum, bana pek mümkün degil gibi geldi, sanki rahimde olan onca olaydan dolayi icerde ekstra bi hareketlilik vardir, ondandır heralde diye düşündüm ama bebegin kalp atışı olma ihtimalinide aklimdan çıkaramıyorum :KK48:
Varmi böyle bir ihtimal acaba sizce?

Bebişin daha çok küçük annesi :anneadayı: hem öyle hissedilmez :KK15: kuzucuğunu hissetmek istediğin için öyle gelmiştir sana :KK16: ilerde o kadar çok hissediyorsun ki canını bile yakıyo minnacık Bebiş. Allahım sağ salim kucağımıza versin yavrularımızı :anne: :KK36:

Bebişin daha çok küçük annesi :anneadayı: hem öyle hissedilmez :KK15: kuzucuğunu hissetmek istediğin için öyle gelmiştir sana :KK16: ilerde o kadar çok hissediyorsun ki canını bile yakıyo minnacık Bebiş. Allahım sağ salim kucağımıza versin yavrularımızı :anne: :KK36:
Ayyy amin amin canim inşallah :anneadayı::KK200:
O kadar hevesliyimki onu hissetmek için varsın canımı yaksın hiç dert değil:KK68:
Acaba nasıl biri olacak, kaşı gözü ,huyu suyu , gülüşü falan, koooocaman bir sürpriz :KK33: . :nazar:

Kalbinden çikan ana arterinin kan akisini yada bagirsaklarindaki gazi hissediyor olabilirsiniz ya değilse pirinç tanesi büyüklüğündeki bir minisin kalp atimini duymak pek mümkün değil bence :KK73:

Kızlar, ben karnima dokununca cok hızlı bir ritimde kalp atışı gibi birşey hissediyorum, bana pek mümkün degil gibi geldi, sanki rahimde olan onca olaydan dolayi icerde ekstra bi hareketlilik vardir, ondandır heralde diye düşündüm ama bebegin kalp atışı olma ihtimalinide aklimdan çıkaramıyorum :KK48:
Varmi böyle bir ihtimal acaba sizce?
4 aylıktan sonra kalp atışları hızlandığı işçin hissedebilirsin 24 haftadan sonra kulağını dayadığında sesinide duyabilirsn

Bebeğin kalp atışları belli bi süre sonra steteskopla dinleyebiliyor ancak. Bebeğin kalp atışlarını ultrason ve steteskopla dışında duymak mümkün değil.

Bebeğin kalp atışları belli bi süre sonra steteskopla dinleyebiliyor ancak. Bebeğin kalp atışlarını ultrason ve steteskopla dışında duymak mümkün değil.

ederim tabikide canım Allah yardımcın olsun erken doğum riskinin sebebi ne peki

canım zaten hastahanede çalışıyorum kadın doğumda labarantım o yzden bilgim var zaten

Allah yardımcın olsun bitanem bol bol duanı et çocuğuna oku Allahın izniyle bişi olmaz zaten nerdeyse doğum zamanın gtelmiş erkende olsa bebişine etkisi çok olmaz benmkide ben daha 21 haftalıkken dün gittim kafa aşşağüıda ayaklar tepedeydi ama geziyor dedi doktor inşallah öle kalmaz

Back
X