Ben öğrendiğimde hemen dr gitmedim tüm takiplerimi testlerimi aile hekimliğimde yaptırdım ve 6 haftalık olmasını bekledim. 6+2 de gittim hem keseyi gördüm hem kalbi duydum . Dr kalp çok küçük şuan erken ama parazitli olsa da duyulur gelecek hafta daha düzenli olur demişti. Altı haftalık olup da duyamayanlar üzülmesin .
Ben 6.haftamda duydum canım AŞ’ma vajinal bakıldı o şekilde duydum karnımdan duyulmamıştı . Arkadaşıma da doktor 9. Haftanda gel demiş yani bebişin gelişimine bağlı Üzülmeyin allah sağ Salim kucagımıza almayı nasip etsin
Ayy bende ayni senin gibi 5. Hafta gittim kese gorundu 6. Hafta kalp atislarini duyduk ama
Cok kısa :) suan 7. Haftaligim insAllah haftaya tekrar gidecem ve daha uzun duyucam
6+4 'te duydum. Duyana kadar her gün hastaneye gittim neredeyse. Duyduktan sonra sanki ılık rüzgarlar esti. Çok rahatladım. Hareketlerini hissedene kadar o kalp atışı bize umut veren. Hareketlenmeye başlayınca zaten her an varlığını hatırlatıyorum güzel kuzum...
Benim ilk hamileliğim kürtajla sonuçlandığı için 2. De doktora gitmeye acele etmedik. 9. Haftada gittik kesin sonuçlansın diye dolayısıyla çok şükür ozaman duyduk.