Bebeğin Kalp Atışını Kaçıncı Haftada Duydunuz?

triamera

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Mart 2019
53
18
38
hamileliğin kaçıncı haftasında kalp atışını duydunuz ve nasıl bir his ? :)

Ben de tam 5 haftalık iken gittim sadece keseyi gördük bu pazar yanı 6 haftalık olduğunda tekrar gidicez duymak için inş bizde osesi duyarız 😬🙏🏼

hamileliğin kaçıncı haftasında kalp atışını duydunuz ve nasıl bir his ? :)
Ben öğrendiğimde hemen dr gitmedim tüm takiplerimi testlerimi aile hekimliğimde yaptırdım ve 6 haftalık olmasını bekledim. 6+2 de gittim hem keseyi gördüm hem kalbi duydum . Dr kalp çok küçük şuan erken ama parazitli olsa da duyulur gelecek hafta daha düzenli olur demişti. Altı haftalık olup da duyamayanlar üzülmesin .

Ben 6.haftamda duydum canım AŞ’ma vajinal bakıldı o şekilde duydum karnımdan duyulmamıştı . Arkadaşıma da doktor 9. Haftanda gel demiş yani bebişin gelişimine bağlı ☺️ Üzülmeyin allah sağ Salim kucagımıza almayı nasip etsin 🙏

4+3 günlük kalp atışını duyduk eşimde bende ağlamıştık okadar güzel bi ses ki Allah herkese nasip etsin

Ben de tam 5 haftalık iken gittim sadece keseyi gördük bu pazar yanı 6 haftalık olduğunda tekrar gidicez duymak için inş bizde osesi duyarız 😬🙏🏼
Ayy bende ayni senin gibi 5. Hafta gittim kese gorundu 6. Hafta kalp atislarini duyduk ama
Cok kısa :) suan 7. Haftaligim insAllah haftaya tekrar gidecem ve daha uzun duyucam🙈♥️

6+4 'te duydum. Duyana kadar her gün hastaneye gittim neredeyse. Duyduktan sonra sanki ılık rüzgarlar esti. Çok rahatladım. Hareketlerini hissedene kadar o kalp atışı bize umut veren. Hareketlenmeye başlayınca zaten her an varlığını hatırlatıyorum güzel kuzum...:KK200::anneadayı::KK200:

Bende 5+5'te vajinal usg ile gümbür gümbür kalp atışını duydum, çok şükür:dua::nazar:
Kesemizi de 4+5'te karından usg ile görmüştük
triamera triamera siz gördünüz mü peki?

Benim ilk hamileliğim kürtajla sonuçlandığı için 2. De doktora gitmeye acele etmedik. 9. Haftada gittik kesin sonuçlansın diye dolayısıyla çok şükür ozaman duyduk.

5+4 de karından yapılan ultrasonda kese nin 13mm oldgnu gördük haftaya göreceğiz insallah

Back
X