- 10 Ekim 2021
- 3
- 2
- 35
-
- Konu Sahibi COBAN YILDIZI
Ahh canımm çokkk geçmiş olsun. Bunun asla telafisi olmaz biliyorum. Ama sağlıkçılar hep şu gözle bakar sağlıksız gebelik sonuna kadar sağlıksız giderdi. Bnmde bir kaybım olmuştu. Seni çok iyi anlıyorum ama yaşamaya devam etseydi daha büyük sıkıntıları olacaktı. O minik bebeği yormadı Allah ve yanına aldı. Sende onu yormak istemezdin. Allah yardımcın olsun. Gönlünü ferah tut herşey Allahtan.Kalp atışı duyulmadı ve bugün kürtaj oldum
Kalp atışı duyulmadı ve bugün kürtaj oldum
Çok üzüldüm Allah sabır versin ben de 9. Haftadayım ve halen kalp atışı duyamadık. 8 kasıma randevum var eğer duymazsak maalesef gebeliği sonlandıracağız. Çok üzücü rabbim kimseye yaşatmasınKalp atışı duyulmadı ve bugün kürtaj oldum
Merhaba duyabıldınızmı durumunuz nedirÇok üzüldüm Allah sabır versin ben de 9. Haftadayım ve halen kalp atışı duyamadık. 8 kasıma randevum var eğer duymazsak maalesef gebeliği sonlandıracağız. Çok üzücü rabbim kimseye yaşatmasınhayırlısı rabbimden
Merhaba maalesef olmadı kalp atışını duyamadık gebeliği sonlandırdık.Merhaba duyabıldınızmı durumunuz nedir
Merhaba maalesef olmadı kalp atışını duyamadık gebeliği sonlandırdık.
Çok ama çok gecmıs olsun ilk gebeliğinizmiydiMerhaba maalesef olmadı kalp atışını duyamadık gebeliği sonlandırdık.
Evet ilk gebeliğim uzun uğraşlar sonucu tüp bebek yöntemi ile hamile kaldım. Hamileliğin belirtileri vardı ama çok yoğun değildi. Göğüslerde hassasiyet mide bulantıların azdı. Kişiye göre değişiyor zaten siz içinizi ferah tutun bence en kötüsünü düşünmemeye çalışın. Sabır dua ve hep güzel olacak diye düşünün. Ben böyle düşünemedim hep içimde korku ya olmazsa diye diye olmadı. Çok üzüldüm yıkıldım. Hayırlısı böyle diyorum. İnşAllah sizin bebeğiniz sağlıklı gelişir sağlıkla kucağınıza alırsınız dualarım sizinleÇok ama çok gecmıs olsun ilk gebeliğinizmiydipeki kalp atısı olmamasına ragmen gebelik belirtileriniz devam edıyor muydu anladıgım kadarıyla embriyo goruldu sizde