arkadaşlarım 6 haftalık hamileyim bebeğimi gördüm kalp atışınıda gördüm çok şükür. Doktor gelişiyor iyi dedi. Ama alttan bakmasına rağmen kalp atışını duyamadık. Cihazdan kaynaklı olabilir sıkıntı yok dedi. 10 gün sonra yine gel bakalım dedi. Böyle bir durum yaşayan var mı. Alttan bakıldığında normalde duyulurmuş hep öyle okumuştum.
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Bebeğin kalp atışı
- Konu Sahibi Melekim33
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 24 Kasım 2016
- 10.527
- 14.652
- 248
Gördyseniz sorun yoktr bence.. duyarsınız 1 hafta sonra
İnşallah canım ya alttan baktığı halde duyulmayınca çok korktum da
- 6 Kasım 2015
- 603
- 899
- 103
- 33
Cihazla alakalı canım gördüysen atışı sıkıntı yok :)İnşallah canım ya alttan baktığı halde duyulmayınca çok korktum da
İlk be
Var ya nasıl içimi rahatlattınız anlatamam çok teşekkür ederim. İlk bebeğimi 9 haftallıkken kalbi durduğu için kaybetmiştim o yüzden çok tedirgin oldum. Atıyorsa duyulacaktır elbet dimi :)
Cihazla alakalı canım gördüysen atışı sıkıntı yok :)
Var ya nasıl içimi rahatlattınız anlatamam çok teşekkür ederim. İlk bebeğimi 9 haftallıkken kalbi durduğu için kaybetmiştim o yüzden çok tedirgin oldum. Atıyorsa duyulacaktır elbet dimi :)
- 24 Kasım 2016
- 10.527
- 14.652
- 248
Cihazda sıkıntı vardır haftaya karından duyulur canm bn duydm dün 7 haftalkİnşallah canım ya alttan baktığı halde duyulmayınca çok korktum da
Cihazda sıkıntı vardır haftaya karından duyulur canm bn duydm dün 7 haftalk
Rabbim sağ salim hayırlısıyla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah çok sevindim sizin adınıza... Çok teşekkür ederim canım çok rahatladım sayenizde.
- 24 Kasım 2016
- 10.527
- 14.652
- 248
Rica ederm canm Allah razı olsun inslh aliriz kucağımiza bebeklerimiziRabbim sağ salim hayırlısıyla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah çok sevindim sizin adınıza... Çok teşekkür ederim canım çok rahatladım sayenizde.
- 5 Mayıs 2013
- 33.830
- 41.256
- 798
Biz de kalp atisini gormus ama duymamistik.
27 haftalik olduk sukur.
Rabbim inşallah bana da nasip eder bu günleri. Çok şükür derinmavi ne güzel. Yazılanlarla rahatlıyorum inşallah haftaya duyarım da tam rahatlarım
- 5 Mayıs 2013
- 33.830
- 41.256
- 798
Ben ayrintili ultrasona kadar sesli olarak dinlemedim.Rabbim inşallah bana da nasip eder bu günleri. Çok şükür derinmavi ne güzel. Yazılanlarla rahatlıyorum inşallah haftaya duyarım da tam rahatlarım
Ben ayrintili ultrasona kadar sesli olarak dinlemedim.
Bende razıyım duymayım ama sağlıkla gelişsin bebeğim ilki gibi kalbi durmasın razıyım dinlemeyim duymayım. Çok teşekkür ederim cevaplar için
- 5 Mayıs 2013
- 33.830
- 41.256
- 798
Bende razıyım duymayım ama sağlıkla gelişsin bebeğim ilki gibi kalbi durmasın razıyım dinlemeyim duymayım. Çok teşekkür ederim cevaplar için
Allah tamamina erdirsin insallah.