Iyi geceler. Şuan ilk tüp bebek tedavimdeyim(umarım mutlulukla ilk ve son olur) Allah'a şükür sonuç verdi ve şuan 7.haftama girmek üzereyim. Fakat başlıkta belirttiğim üzere bebeğimin kalp atışında problem var. 6+4 hafta iken ilk kontrole gittim. Doktor bey, bebeğin gününe göre boyunun tam olduğunu söyledi. Fakat kalp atış sesi çok derinden ve 60-80arası olduğunu (100 civarı olması gerekir dedi) söyledi. Haftaya gel tekrar bakalım dedi ve şunu ekledi bu gibi durumlarda %10ihtimal bebek yaşar. Ben yaşayana da ölene de şahit oldum dedi. Ve neredeyse bu sözlerle ümitlerimizi yıktı. bilmiyorum ümit vermeden heyecana mı sokmak istiyor. Ve önümüzdeki hafta muayane gideceğim.
Bunla ilgili tecrübeniz veyahut bilginiz var mı? Kalp atışı çok mu düşük? Her gebe için bu faktörler değişebilir mi? Geç gebelik durumu olmayacağını okudum çünkü takipi gebelik diyorlar. Sizce durumum nedir?
Şimdiden teşekkürler
Bunla ilgili tecrübeniz veyahut bilginiz var mı? Kalp atışı çok mu düşük? Her gebe için bu faktörler değişebilir mi? Geç gebelik durumu olmayacağını okudum çünkü takipi gebelik diyorlar. Sizce durumum nedir?
Şimdiden teşekkürler