• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bebeğin kalp atışlarının oluştuktan sonra düşmesi

Ezgi

Nirvana
Kayıtlı Üye
1 Ağustos 2007
75
0
611
56
Sakarya
arkadaşlar 2 aylık hamileyim.son hafta kahverengi yumurta akı kıvamında akıntım gelmeye başladı.endişe içindeyim doktorumun cebini arıyorum bir türlü ulaşamadım merak içindeyim.bu tür deneyim yaşayanınız varmı beni bilgilendirebilirmisiniz.artık dok akşam muayenehanesinden aramaya çalışırım.10 gün önce kontrole gittim herşey yolundaydı.cevaplarınızı bek arkadaşlar hoşçakalın.

bence kendin yorum yapmamalısın dr görüş bir muayene etsin, kanam bile olması normal bu dönemde çok olmadığı sürece dr görüş mutlaka, bu dönemler bu tarz şeyler olabilir, hormon ilacı verebilir sana dr, hiç korkma için rahat olsun birşey olmaz Allah'ın izniyle...

arkadaşlar 2 aylık hamileyim.son hafta kahverengi yumurta akı kıvamında akıntım gelmeye başladı.endişe içindeyim doktorumun cebini arıyorum bir türlü ulaşamadım merak içindeyim.bu tür deneyim yaşayanınız varmı beni bilgilendirebilirmisiniz.artık dok akşam muayenehanesinden aramaya çalışırım.10 gün önce kontrole gittim herşey yolundaydı.cevaplarınızı bek arkadaşlar hoşçakalın.

canım hiç ihmal etmeden doktora git benim hamileliğimde de aynı şeyler olmuştu seni korkutmak istemem ama başlıbaşına düşük tehdidi anlattıkların bana progestan vermişti minik küçük yumuşak kapsüller hem ağızdan hemde vajinal alınabiliyor ben vajinal olarak kullandım hemen kesilmişti kahverengi akıntı canım hiç vakit kaybetme bebğin hayırlı olsun allah tamamına erdirsin canım :emir_bebek:

Back