bebeğin kalbinin durması

sanem12582

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
19 Mart 2009
136
0
42
arkadaşlar selam bebeğinin kalbi duran varmı bu şekilde bebeğini kaybeden...
ben 10 haftalık gebeyim ve böyle birşey başıma gelir diye çok korkuyorum çünkü çok sık olan bir durum.böyle olan varsa sebeplerini yazabilir mi

canim sen su anda en buyuk yanlisi yapiyorsun. ben de bebegimi 6+1 de gordum, o gordugum gun hamilelik belirtilerim basladi, 1 hafta surdu. 1 hafta sonunda tum belirtilerim bicakla kesilir gibi kesildi. ne mide bulantisi ne halsizlik, ne basla bir sey, goguslerimin hassasiyeti bile gitti. ben de basladim senin gibi ya kalbi durduysa.

ve abuk sabuk bebegin karinda olmesinden tut da kalbinin durmasina kadar her turlu seyi aratip okudum. ve ben bebegimi 7 hafta goremedim o ara. randevum 13. hafta idi, yurtdisindayim oyle zirt pirt gidemiyorsun doktora. simdi o kadar yaniyorum ki. hatta bebegin olmus olduguna o kadar emindim ki. ta ki 13. haftada ultrasona girip buyumus kafasini gorene kadar.

Bak lekelenmen vs yoksa hiiic acip da boyle seyleri okuma. kimseye de sorma. bebek saglam yerinde buyuyor. benden sana tavsiye.

arkadaşlar selam bebeğinin kalbi duran varmı bu şekilde bebeğini kaybeden...
ben 10 haftalık gebeyim ve böyle birşey başıma gelir diye çok korkuyorum çünkü çok sık olan bir durum.böyle olan varsa sebeplerini yazabilir mi

arkadasım kendını neden boyle olumsuzluklarla yoruyorsun ki
bırak rahat ol
ıyı seyler dusun benım gıbı cok ustune dusme
ben kaybettım bebegımı ve suan cok pısmanım keske hıc bu kadar ozenmeseydım dıye
akışına bırak

sanem kendine gel bacım azını hayra aç neler düşünüyon birden kendimi gördüm ki benimkiler sorunlu olmasına ragmen ben hep iyiyi düşünüyodum dr lar kötü düşünüyodu tadını çıkar anacım insan her zaman gebe kalamıyo kibelecim çok güzel yazmış onu açıp açıp oku

sağolun arkadaşlar çok güzel şeyler yazmışısınız ama insanın önüne geçemediği düşünceler varya müthiş yoruyor sürekli aynı şeyi düşünüyosun böyle haberleri belki günde 10 kişide okuyorum ben o iyi düşünme işini yapamıyorum belki bebeğimin hareketleri hissetsem herşey daha iyi olacak

kibele içimi nası rahatlattınn
aynen şuan 7+3teyim ve 1haFTA SOnra hiçbi belirtim kalmadı
googledan aratmadığım şey kalmadı seni buldum ve çook rahatlattın beni bayram bayram
kuzun çok tatlı allah uzun ömürler versin

X