benımde ayrıntlı ultrasonda vsd cıktı. amnıyosentez önerdiler. yaptırmıcam. ama kalp için fetal eko cektırcem. durumu hakkında detaylı bilgi alacagım daha 4 ay var doguma. sız neler yaptınız doguran oldumu
[/QUOBen doğum yaptım çok şükür bebeğim iyi. Tek bir bulgu ile amniyosentez önermiyor bazı doktorlar. Eğer küçük bir delik ise endişelenmeyin. Rahat olun. Beslenmenize dikkat edin. Fetal ekodan sonra tekrar konuşalım
Hayır amniyosentez yaptırmadım. Doğum yaptım. Bebeğim iyi çok şükürİyi günler banada aynı şeyler söylendi . Amniyosentez yaptırdınız mı daha sonradan ve şu an kaçıncı haftanızdasınız ?
Bnmde 6 mmdendi şuan durum ne acaba ameliyat flan oldumu bizde doku var dendi şuan 2ayligiz kapanma yokzaten küçük doğdu anca 3500 kilo şuan22. Haftada yaptırdık ayrıntılı ultrasonu ama vsd 1 mm dediler hiç sorun değil doğuncaya kadar kapanır dediler ama doğduğunda 7 mm çıktı şok olduk
Oglumun kalbide delikti daha sonra kapanip gitti sikinti ypmayin.cogu bebeklerde çıkıyorGeçmiş olsun size de. Güle güle büyütün bebeğinizi. Peki doğduğunda kalbinde bir sıkıntı var mıydı kapanmış mıydı?
Ben iki cocugumdada parlaklik cikti detayli usg cikmisti suan cok sagliklilae maşallahMerhabalar çocuğunuz sağlıklı doğmuştur inşallah bizde de kalpte 4 boşluk var mosküler var ve kalpte parlaklık var risk taşıyormuş 37 yaşındayım eşim 42
Peki kalpte delik var mıydı çünkü kalpte sadece parlaklık olmasının bir önemi yok birden fazla belirti olması lazım diyorlarBen iki cocugumdada parlaklik cikti detayli usg cikmisti suan cok sagliklilae maşallah
Evt vardiPeki kalpte delik var mıydı çünkü kalpte sadece parlaklık olmasının bir önemi yok birden fazla belirti olması lazım diyorlar