• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebeğin kalbinde parlaklık

yorumcuu

Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
50
Puanlar
18
Merhaba arkadaşlar bugün detaylı ultrasona girdim perinatolojiden doktor herşey normal görünüyor dedi sadece kalbinde ufacık bi parlaklık göründü böyle olması biraz kafama takıldı açıkçası yine de çok şükür rabbime ama.. bu konu hakkında bilgisi olan var mı ? Cevap verirseniz sevinirim

Bizde de aynı durum vardı . Son haftalarda kaybolmuştu. Perinataloğum her 3 gebelikten birinde göründüğünü söylemişti. Anomaliyi düşündüren başka bir durum yok ise üzerinde durulmuyor diye biliyorum. Sağlıkla kucağınıza alın .

Benim kızımda da vardı. Detaylıda ortaya çıkmıştı doktor birkaç haftaya kaybolur önemli olduğunu düşünmüyorum demişti ki öyle de oldu. Sizin de öyle olur canınızı sıkmayın. Sağlıkla gelsin.

Bizde de aynı durum vardı . Son haftalarda kaybolmuştu. Perinataloğum her 3 gebelikten birinde göründüğünü söylemişti. Anomaliyi düşündüren başka bir durum yok ise üzerinde durulmuyor diye biliyorum. Sağlıkla kucağınıza alın .
İnşallah canım çok sağol yani doktor başka bi sorun göremedim dedi zaten parlaklığa bende baktım nokta kadar dı inşallah geçer oda dediğim gibi buna da şükür

Back