B berradan Üye Kayıtlı Üye 9 Mart 2023 27 4 13 Ekim 2023 Konu Sahibi berradan #1 Detaylı ultrasonda bebeğin kalbinde 3 tane parlaklık çıktı daha önce böyle bişey yaşayan var mı sağlıklı mı bebeğiniz
Detaylı ultrasonda bebeğin kalbinde 3 tane parlaklık çıktı daha önce böyle bişey yaşayan var mı sağlıklı mı bebeğiniz
L lalecannn Guru Kayıtlı Üye 20 Haziran 2012 1.083 469 13 Ekim 2023 Konu Sahibi berradan #2 Kızkardeşimin bebeğinde vardı doğuma kadar tamamen geçti ve çok sağlıklı bir kızı oldu bu yıl 1. Sınıfa başladı.
Kızkardeşimin bebeğinde vardı doğuma kadar tamamen geçti ve çok sağlıklı bir kızı oldu bu yıl 1. Sınıfa başladı.
B berradan Üye Kayıtlı Üye 9 Mart 2023 27 4 13 Ekim 2023 Konu Sahibi berradan #3 lalecannn .!.: Kızkardeşimin bebeğinde vardı doğuma kadar tamamen geçti ve çok sağlıklı bir kızı oldu bu yıl 1. Sınıfa başladı. Genişletmek için tıkla... Yaa inşallah benimkinde de problem olmaz doktor 3 tane deyince korktum
lalecannn .!.: Kızkardeşimin bebeğinde vardı doğuma kadar tamamen geçti ve çok sağlıklı bir kızı oldu bu yıl 1. Sınıfa başladı. Genişletmek için tıkla... Yaa inşallah benimkinde de problem olmaz doktor 3 tane deyince korktum
L lalecannn Guru Kayıtlı Üye 20 Haziran 2012 1.083 469 14 Ekim 2023 Konu Sahibi berradan #4 berradan .!.: Yaa inşallah benimkinde de problem olmaz doktor 3 tane deyince korktum Genişletmek için tıkla... Düzelir inşallah stres yapmayın
berradan .!.: Yaa inşallah benimkinde de problem olmaz doktor 3 tane deyince korktum Genişletmek için tıkla... Düzelir inşallah stres yapmayın
S Synmm Aktif Üye Kayıtlı Üye 4 Eylül 2021 223 128 17 Ekim 2023 Konu Sahibi berradan #5 berradan .!.: Detaylı ultrasonda bebeğin kalbinde 3 tane parlaklık çıktı daha önce böyle bişey yaşayan var mı sağlıklı mı bebeğiniz Genişletmek için tıkla... Bişey olmaz Allah'ın izniyle doğuma kadar geçer gider
berradan .!.: Detaylı ultrasonda bebeğin kalbinde 3 tane parlaklık çıktı daha önce böyle bişey yaşayan var mı sağlıklı mı bebeğiniz Genişletmek için tıkla... Bişey olmaz Allah'ın izniyle doğuma kadar geçer gider
P pembepanter123 Yeni Üye Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 23 Temmuz 2023 21 10 38 13 Kasım 2023 Konu Sahibi berradan #6 berradan .!.: Detaylı ultrasonda bebeğin kalbinde 3 tane parlaklık çıktı daha önce böyle bişey yaşayan var mı sağlıklı mı bebeğiniz Genişletmek için tıkla... Bende 19 haftalık hamileyim bize de öyle dedi sen tekrar muayene oldun mu
berradan .!.: Detaylı ultrasonda bebeğin kalbinde 3 tane parlaklık çıktı daha önce böyle bişey yaşayan var mı sağlıklı mı bebeğiniz Genişletmek için tıkla... Bende 19 haftalık hamileyim bize de öyle dedi sen tekrar muayene oldun mu
N Nurhanaqts Yeni Üye Kayıtlı Üye 25 Kasım 2023 1 0 34 25 Kasım 2023 Konu Sahibi berradan #7 İkili tarama nasıl çıkmıştı
B berradan Üye Kayıtlı Üye 9 Mart 2023 27 4 13 Aralık 2023 Konu Sahibi berradan #8 pembepanter123 .!.: Bende 19 haftalık hamileyim bize de öyle dedi sen tekrar muayene oldun mu Genişletmek için tıkla... Oldum canım fetal eko çektirdim
pembepanter123 .!.: Bende 19 haftalık hamileyim bize de öyle dedi sen tekrar muayene oldun mu Genişletmek için tıkla... Oldum canım fetal eko çektirdim