Bebeğin kalbinde parlaklık ve böbrek genişlemesi

madrigale

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
17 Ağustos 2022
16
0
33
18+4 haftalık hamileyim ikili testte ense kalınlığıda dahil herhangi bir sorun yoktu ama üçlü testte boy,kilo,omurga gelişimde sorun olmadığı halde down sendromu riski çıktığı için perinatolojiye sevk edildim dr. bebeğimin kalbinde 1.6 mm parlaklık tespit etii.ve sağ böbrek 4.2 mm sol böbrek 4.4 mm böbrek genişlemesi cıktı netten baktım sınır 4 ...perinatoloji doktoru vücut gelişimi bu ikisi hariç gayet normal ama kalp ve böbrekten dolayi down sendromu belirtileri var net konuşamam bu tarihte degil 21. haftadan sonra bakmak lazım yalnız senin sıkı takip edilmen gerek dedi .amniyosentezi kabul etmedim , böyle sonuç alıp sağlıklı doğum yapan oldumu ,çok çok moralimiz bozuk lütfen yardım edin

Üstte kalsin die yaziyorum, umarım sağlıkla kucağınıza alırsınız meleğinizi, bende gebe kalmak icin cabaliyorum ama her dönemin bi zorluğu varmış anladım

Üstte kalsin die yaziyorum, umarım sağlıkla kucağınıza alırsınız meleğinizi, bende gebe kalmak icin cabaliyorum ama her dönemin bi zorluğu varmış anladım
aynen canım inşallah sen sağlıcakla kucağına alırsın bebisini. ben ağlamaktan bi hal oldum ilk bebeğimde böyle bir durum olmadı bunda olması çok canımı sıkıyor beklemek zaten çok zor

Merhaba , hamileyken benim de bebegimde kalpte parlaklik ve böbrekte genişleme var di hatta yanlış hatırlamıyorsam 21. Haftada 5 mm civarlarındaydı her iki bobrek te.nifty testi yatırmıştım.temizdi sonucum. Benim bebeğim sağlıklı idi. Ben kaybettim bebegimi ama başka bir nedenden kaynaklı kaybettim.(gebelik zehirlenmesi geçirdim . )24 . Hafta ultrason girdigim de böbrekler 3 mm e inmişti.kalbinizi ferah tutun.bebeginizi sağlıklı sihatli kucağınıza almayı nasip etsin Rabbim

Canim benim ikili ve uclu test bir tarama testi yani net sonucu gosteren bir test degil. adi ustunde tarama testi ya olursa diyor yani net sonuc yok. Cogu tanidigim yaptirmadi bile. Bence ultrasonda bebegin boyu kalinligi kilosu normalse bisey olacagini zannetmiyorum. Etrafimda iki kisiye daha hamileyken down sendromu var dediler ikisininde cocuklari sapasaglam dogdu suan 6,7 yasindalar. Haftani bekle ama kendinide uzme bunlar bi sonuc testi degil

Ben hamile kalmadan önce en büyük sorun hamile kalabilmek sanıyordum. 3 ayda hamile kaldım o 3 ay güya en uzun zamandı benim için her adet dönemi canımı çok şıktım. Meğer o kısım işin en güzel yeriymiş. Nolur çok dua edin hayırlısı, sağlıklısını dileyin. Şimdi neler neler çıkıyor bir bilseniz inş sizin öyle olmaz ama ben diyorum eşime hep hamile kalmaya çalışmak hiçbir şey değilmiş, o süreç hiçbir şey değilmiş diyorum.

Ben 1 senedir deniyorum ama olmuyor her serde vardir bir hayır rabbim sagsalim kucaginiza almayi nasip etsin bana da gebe kalip kucagima almayi nasip etsin insalah ne olur bana dua edin

Ben 1 senedir deniyorum ama olmuyor her serde vardir bir hayır rabbim sagsalim kucaginiza almayi nasip etsin bana da gebe kalip kucagima almayi nasip etsin insalah ne olur bana dua edin
Ben size özel olarak dua edeceğim. Zaten her zaman allahım dileyenlere bekleyenlere sağlıkla nasip eyle diyorum. İnşallah ben de sorunsuz en az en şifa bulacak şekilde bebeğimi doğururum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…