Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
7 hafta 4 günlük hamileydim ve kahverengi leke geldi hemen doktora gittim bebeğimin kalbi durmuş ve kürtaj oldum ilk gebeliiğimdi tekrar hamile kalmamda sorun olurmu? Nekadar beklemek zorundayım yardımcı olurmusunuz lütfeeenç
çok tesekkür ederim. allahh analı babalı büüyütsün bebegnizi.. alalhm isteyen herksee saglklı bebekler versin.. kürtaj olalı 1 hafta oldu kananamamda devam ediyor. heryerde kürtajdan sonra 3 ay korunun diye okudum nekadar dogrulk payı var.
çok tesekkür ederim. allahh analı babalı büüyütsün bebegnizi.. alalhm isteyen herksee saglklı bebekler versin.. kürtaj olalı 1 hafta oldu kananamamda devam ediyor. heryerde kürtajdan sonra 3 ay korunun diye okudum nekadar dogrulk payı var.
canım ben 3 yıl dogum kontorol hapı kullanmıştım ve bıraktıktan 5 ay sonra hamile kaldım ve bu sorunla karşılaştım. narkoz verdirmeden kürtaj oldum. ve kananam devam ediyor anlamış değilim doktoruma gittim parca kalmış dedi onuda ilaçla düşürdü ve halada kanama var napcam
sen tekrar nezamn hamile kaldın kürtajdan sonra?
allah bağışlasın..alllahım inaşallah banada nasip eder cok istiyorum bebeğimin olmasnını hamileyim bebeim olcak diye cok mutluydum hüsranla sonuclandı. ama vardır bundada hayır bunada şükür
canım bende bu siteye yeni üye oldum.geçmiş olsun diyorum sana.bende 2 kez yaşadım bu olayı.seni çok iyi anlıyorum.ama üzülme 3 ay eşin korunsun derim ondan sonra tekrar olur inş. sağlıklı bi şekilde.takma kafana.allah bağışlasın..alllahım inaşallah banada nasip eder cok istiyorum bebeğimin olmasnını hamileyim bebeim olcak diye cok mutluydum hüsranla sonuclandı. ama vardır bundada hayır bunada şükür
canım merhaba öncelikle geçmiş olsun.bende 2 defa düşük yaptım aynı senin gibi ilkinde normaldir dediler.2.de araştırılsın dediler ve beni tıp fak.sine sevk ettiler.3-4 tüp kan aldılar birde ultrason tamam senin bişeyin yok gebeliğin 12.haftasına kadar.aspirin iç dediler gönderdiler.yani başka tahlil falan yapılmadı.ne hormona baktılar nede başka bişeye.şimdi özelden randevu aldım martın 20 sinde gidecem bakalım neden düşük yapmışım 2 defa.sana sorum şu canım: senden ne gibi tahliller istediler nelere bakıldı?Çok geçmiş olsun ben de 2 kere yaşadım.
İlkinde patalojiye gitmedi çünkü doğal eleminasyon deneniyor ilkinde ama 2.si tekrar edince patalojiye gitti ve bebeğin sağlıksız olmadığı sonucu çıktı ve bana da testler yapıldı,pıhtılaşma problemimin olduğu anlaşıldı.
Tabi senin bunu bir kere yaşamış olman,tekrar edecek anlamına gelmiyor.
Doktorum her 2 kürtajda da 3 ay korunmamı istedi,rahimin tekrar kendine gelmesi için.
Endişelenme bir süre sonra tekrar hamile kalabilirsin,sonuçta bir kere kalmışsın öyle değil mi
Hijyenik koşullarda,tecrübeli hekimler tarafından,doğru şekilde yapılan kürtajlar tekrar hamile kalmaya engel değildir. Kürtaj oldun mu kısır kaldın demektir,doğru bilinen yanlışlardandır.
Fakat devam eden kanamanız için tekrar doktora görünmenizi tavsiye ederim,bunun bir çok sebebi olabilir çünkü.
canım merhaba öncelikle geçmiş olsun.bende 2 defa düşük yaptım aynı senin gibi ilkinde normaldir dediler.2.de araştırılsın dediler ve beni tıp fak.sine sevk ettiler.3-4 tüp kan aldılar birde ultrason tamam senin bişeyin yok gebeliğin 12.haftasına kadar.aspirin iç dediler gönderdiler.yani başka tahlil falan yapılmadı.ne hormona baktılar nede başka bişeye.şimdi özelden randevu aldım martın 20 sinde gidecem bakalım neden düşük yapmışım 2 defa.sana sorum şu canım: senden ne gibi tahliller istediler nelere bakıldı?