Bebeğin kalbi durdu denip yaşadığını öğrenen var mı?

Dodine

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
3 Mart 2017
2.810
3.140
133
33
Güzel haberlerle gelmek isterdim. Ama malesef bebeğimin kalbini dinlemeye gittiğimizde durmuş oldupunu öğrendik. Şuan yaşadığım acıyı tarif etmem hiç mümkün değil. 2 ayrı doktora gitmiş olmama rağmen içimde bir umut var hala. Bebeğin kalbi durdu denip yaşadığını öğrenen oldu mu hiç merak ediyorum.. Ne olur kızlar en ufak bi ihtimal dahi varsa kalbimdeki yangını söndürün. Yarın kürraj için doktora gideceğim. Orada ayrıntılı ultrasonla bakacaklar. Ne olur dua edin bebeğim yaşıyor olsun hala bir umut taşıyorum gönlümde.. Dilerim hiçbir anne bu durumu yaşamaz. Allah düşmanıma yaşatmasın acısı tarifsiz..

Allah yardimcin olsun. Daha once tup bebekle hamile kaldigimda benim de bebegimin kalbi durmustu. Insallah bebegin yasiyordur

Canım benim seni o kadar iyi anlıyorum ki. Ben üyeydm buraya şifremi unuttum tekrar üye oldum bugün. Benim bebeğimin de kalbi durmak üzere idi dün. Doktor cok yeni olmuş dedi. Vajinal ultrason ile arada bir atıyor. Kahroldum dünden beri. Daha önce bir de düşük yaptım bebeğim yok. Allah sabır versin bize

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…