Çocuk Hastalıkları Bebeğin kakasını yutması

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği

emelsim

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
19 Mayıs 2008
125
1
96
42
Antalya
Arkadaşlar bıraz öncwe bır hbr aldım çok uzuldum
eltımı geçen akşam kontrol için hastaneye götürdük bebeğin gun boyu kımıldamdını sölemişti
makınada bağlı kalıktan sonra yatış yapmsı gerektini düzelmesse sezeryn yapmalrı gerkeni sölediler ve bebek oldu.annenın durumu ii. Bebek kakasını yutmuş bu yuzden kuvezde tedavı altında.bugun doktor eşimin abisine ii şeyler sölelemiş. Iileşmesı zaman bağlı demiş.şuanda hiç bir tepkı yook demiş.duzelirmi kızlar. Lütfen dua edın

kuzeniminde başına aynı durum geldi bebek 1 ay kuvezde kaldı allaha şükürkü kurtuldu
allaha dua edin yaşıycak günleri varsa dünyda yaşıycaktır

benim yakın arkadaşımın da oğlu kakasını yutmuştu anne karnında. o da küvezde kaldı bir süre. şimdi 1,5 yaşında maşallahı var turp gibi. üzülmeyin inşallah sizin bebeğiniz de iyileşecektir.

cnm üzülme. Allah'ın izniyle iyileşir küçük. Ablamın kızında da aynı sorunu yaşamıştık. şükür iyi oldu bir ayda. şimdi 16 yaşında bir genç kız. korkmayın ve dua edin lütfen.

selam ben de buraya yenı uye oldum benım de bır kızım oldu ve kakasını yanı mekanyumunu yutmuştu hayatı boyunca spastık olarak yasadı yanı 7 bucuk yaşinda kaybettık ne kadar yutmuş ve doktorun bunu temızlemesıne baglı bu temızleme işlemı aspıre edılmedır yanı 2 sanıyede temızlenmesı lazım mış ben 7 bucuk sene goturmedıgım doktor profosor hastane kalmadı moralını bozmak ıstemem ama dedıgım gıbı yeme ve temızleme işlemıne baglı bu arada ozel hastanede dogum yapmıştım tanısına da west sendromu konuldu ınş oyle olmaz hıc kımse gecmış olsun allah şifa versın

ya moral bozmak istemem ama bizim de tanıdık var çocuk doğdu sonra anlaşıldıki erken yaşlanma hastalığına yakalanmış türkiyede 2. vakaymış sebebide çocuğun anne kakasını yutmasıymış bizde üzüldük bunuda bi araştırın ben nette baktım sebepleriyle ilgili pek birşey yazmıyo

Birt anne için ne kadar acı verici durumlardan bahsetmişsiniz. Rabbim yardımcıları olsun hepsinin. İyi dileklerim sizlerle olacak.

gunaydınlar.kızlar ben yaklşaık 1,5 ay önce bu konudan bahsetmiştim. eltimin bebeği öldü malesef.çok üzüldük.sadece 1,5 ay dayanbıldı yavrucak. onda başka şeylerde vardı galıba doktorlar çözemedi. beynınde bi jel gıbı bişey oluşmuş beyın fonksiyonları yerıne gelm,iyomuş nefes alıp vermesı makınaya bağlıydı.annesi babası her akşam onu görmeye gidiyorlardı.ama minik bedeni kaldıramadı bu kadar ağır yükü.hayırlsı olsun .

Allah annecigine babasına sabır versin çok acı söylenecek hiç bişi yok...................

içim parçalandı ya, başınız sağolsun. annesini babasını bekleyen bir melek artık o...

benim kardeşlerimde de oldu bu kaka yeme durumu ama bizim şansımız bu olayın, annemin doğum yapacağı gün muayene edilirken olması. babamın arabayı park etmesini bile beklemeden doğuma almışlar annemi. erken müdahale olduğu için küvez gibi durumları da olmadı allaha şükür. keşke eltiniz de bizim kadar şanslı olsaydı dicem ama allahın takdiri. haklarında hayırlısı inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…